بسیج،کوثر زایندۀ دوران است.

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۱ کد خبر : ۱۲۳۶۵ اخبار واحد
دکتر کمال جوانمرد در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه ضمن بیان فعالیتهای صورت پذیرفته در این حوزه بمناسبت هفته بسیج تصریح کرد: بسیج،کوثر زایندۀ دوران است.
بسیج،کوثر زایندۀ دوران است.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرمان ضمن تبریک هفته بسیج و گرامیداشت ۵ آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، به فرمان تاریخی حضرت امام (ره) در سال ۱۳۵۸، به هفته بسیج که از ۲۶ آبان ماه تا ۵ آذر با شعار "بسیج، مظهرمردم سالاری دینی" اشاره نموده و گفت: «بسیج، چشمه و کوثر زاینده دوران است که تمام ارزشهای متعالی اسلام ناب محمدی (ص) در آن متبلور شده است.»

وی افزود: «بسیج، آینه تمام نمای فداکاری، مردانگی وجوانمردی و مقاومت است که تجلی آن را در ادوار مختلف شاهد بوده ایم. گنجینه بسیج، سرشار از عشق و ایمان و اعتماد به نفس است.»

رئیس کمیسیون فرهنگی و دانشجویی استان کرمان ادامه داد: «تقارن هفته بسیج با ایام بر چیده شدن طومار نحس وخبیث داعش را به فال نیک گرفته و از دلاوریها و مقاومت سپاه قدس و در راس آن مالک اشتر زمان، سردار سرافراز جهان اسلام، حاج قاسم سلیمانی تقدیر و تشکر می نماییم.»

وی توضیح داد: «تفکر والای بسیجی بود که حماسه های شگفت انگیز دوران هشت سال دفاع مقدس را رقم زد و این تفکر و روحیه بود که در کنار رهنمودهای داهیانه رهبر کبیر انقلاب توانست ایران اسلامی را از بحرانها و ناملایهات به سلامت عبور دهد و مکرر توطئه دشمنان را خنثی و به خودشان برگرداند.»

جوانمرد، بسیج را نهادی انقلابی برخاسته از بطن و متن جامعه دانست که در تمام عرصه های جامعه در چهار دهه گذشته حضوری فعال، خلاق و پیروزمندانه داشته است.

وی تصریح کرد: «امیدوارم این روحیه که ضامن انقلاب و آرمانهای امام و شهداء می باشد، بیش از پیش در نسل جوان به ویژه در بین دانشجویان وجامعه دانشگاهی گسترش یابد.»