با صدور حکمی از سوی دکتر فرهاد رهبر صورت گرفت؛

انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر بابک

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۲۴۵۶ اخبار واحد
انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر بابک

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر بابک را منصوب کرد. در حکم دکتر فرهاد رهبر آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر افشین صالحی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر بابک» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات و اموال دانشگاه نمایید.»

رهبر همچنین در نامه‌ای جداگانه از زحمات و خدمات حسین سبزعلیانی سرپرست موقت سابق دانشگاه آزد اسلامی واحد شهر بابک قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه افشین صالحی متولد ۱۳۵۲ و دارای مدرک دکتری تاریخ و سابقه ریاست در واحد شهربابک می باشد.