رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

کتاب مایه آرامش و جلوگیری از سلب آسایش است

۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۶ کد : ۱۲۵۰۲ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان کتاب را مایه آرامش و جلوگیری از سلب آسایش دانست.
کتاب مایه آرامش و جلوگیری از سلب آسایش است

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، دکتر حمدالله منظری توکلی در جمع اعضای شورای انتشارات استان کرمان، فرهنگ را محوری‌ترین برگ هویتی یک ملت دانست و تصریح کرد: «یکی از راه‌های مهم توسعه فرهنگی اهمیت دادن به مساله کتاب، کتاب‌خوانی و ترویج مطالعه در جامعه، بویژه در میان جوانان و نوجوانان است.»

وی سرانه مطالعه را از شاخص‌های مهم توسعه‌یافتگی هر جامعه دانست و افزود: «کتاب، موضوع بسیار مهمی است، اما وضع کنونی کتاب در کشور، متناسب با شأن، سابقه و داعیه فرهنگی ایران و هدف های ترسیم شده برای جمهوری اسلامی نیست.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با توجه به ظهور تکنولوژی و شبکه‌های گسترده اطلاع رسانی ادامه داد: «اینکه تصور کنیم با پدید آمدن وسایل ارتباط جمعیِ جدید و نوظهور، کتاب منزوی خواهد شد، خطاست. کتاب روزبه‌روز در جامعه بشری اهمیت بیشتری پیدا می کند. ابزارهای نوظهور مهمترین هنرشان این است که مضمون و محتوای کتاب‌ها را راحت و آسان منتقل کنند و جای کتاب را نمی‌گیرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان وضعیت کتاب و کتابخوانی در ایران را یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری در چند سال گذشته دانست و توضیح داد: «جامعه دانشگاهی بعنوان قشر تاثیرگذار بر روی افکار جامعه باید از تمام پتانسیل‌های خود در راستای رفع دغدغه های رهبری استفاده کند.»

در این نشست تالیفات دکتر علی اکبر عسکری از واحد بم با موضوع حنا و گیاهان رنگی، مقدمه ای بر روانشناسی و متون انگلیسی برای دانشجویان رشته آموزش ابتدایی هر دو از دکتر مهرانه سلطانی نژاد از واحد کهنوج، نقش انصار در تاریخ تحولات سیاسی اسلام اثر دکتر ابراهیم خراسانی پاریزی از واحد بافت و معماری، خوانش، ادراک تالیف دکتر سیاوش رشیدی شریف آباد و ابوالفضل اطمینان رفسنجانی از واحد شهربابک مورد بررسی قرار گرفت.