برپایی جشن تکلیف فرزندان استادان و کارکنان واحد کرمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۳ کد خبر : ۱۲۵۱۰ اخبار واحد
مراسم جشن تکلیف فرزندان استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.
برپایی جشن تکلیف فرزندان استادان و کارکنان واحد کرمان

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که با حضور مسئولان واحد کرمان در تالار آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی برگزار شد، تعداد ۱۵ نفر از فرزندان دختر و پسر کارمندان و استادان این واحد دانشگاهی، آغاز سن تکلیف و فرمانبرداری از معبود خود را جشن گرفتند.

حجت‌الاسلام علی حسینی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان با تبریک ایام الله دهه فجر، اظهار کرد: «در این ایام مبارک، ورود نونهالانی که به وادی معرفت وارد می‌شوند با برکت است؛ رسیدن به تکلیف تنها عمل کردن به برخی مسائل ظاهری خاص نیست و همه نوجوانان باید مسئولیت‌هایی که با رسیدن به سن تکلیف به آنها محول می‌شود را به درستی انجام دهند و به تحولی معرفت گونه دست یابند و به رابطه خود با خدا پاسخ دهند.»

حسینی افزود: «انسان در زندگی باید دچار رابطه‌ای باشد که هیچ‌گاه از رحت الهی ناامید نشود و همیشه خدا را همراه و ناظر اعمال خود بداند.»

در پایان این مراسم به شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.