به مناسبت روز درختکاری؛

جشنواره شمعدانی‌ها در واحد کرمان برگزار شد

۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۶ کد : ۱۲۵۵۶ اخبار واحد
جشنواره میهمانی شمعدانی‌ها به مناسبت آغاز هفته درختکاری در دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.
جشنواره شمعدانی‌ها در واحد کرمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی واحد کرمان با اشاره به فواید وجود گل‌ها در زندگی افراد توضیح داد: «نگهداری از گیاهان در محل کار و زندگی، باعث می‌شود که علاوه بر اینکه جلوه زیبایی به محل کار و زندگی ما می بخشد، از فوایدی که برای سلامت جسم و روحمان دارند نیز بهره مند می شویم.»

مریم فدایی قطبی با برشمردن فواید وجود گل‌ها در محل زندگی افراد افزود: «وجود گیاهان فواید بی شماری دارد که از آن جمله می‌توان تصفیه هوا با گیاه، از بین بردن آلودگی‌های شیمیایی، کمک به بهبود روحیه، سلامت روان و تقویت ضریب هوشی افراد را نام برد.»

وی هدف از برگزاری این جشنواره را احیای فرهنگ سنتی و قدیمی مردم ایران در توسعه فضای سبز عنوان کرده و ادامه داد: «مردم ایران از گذشته‌های دور به پرورش و نگهداری گل و گیاه و درختان گوناگون مشهور بوده‌اند ولی با توسعه شهرنشینی، این عادت‌ها رو به فراموشی گذاشته که ما با این طرح برای احیای این سنت نیکو گام برداشته‌ایم.»

این جشنواره با اهدای گلدان شمعدانی به شرکت کنندگان در جشنواره به پایان رسید.