رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان:

کاشت نهال یکی از مصادیق صدقه جاریه است

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۰ کد : ۱۲۵۵۷ اخبار واحد
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان کاشت نهال درختان و گل‌ها را از مصادیق بارز صدقه جاریه دانست.
کاشت نهال یکی از مصادیق صدقه جاریه است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجت‌الاسلام حمید انصاریان در مراسم کاشت یازده درخت سرو با نام و یاد شش شهید دانشجوی واحد کرمان و پنج شهید گمنام این واحد دانشگاهی گفت: «درختکاری و حفظ و نگهداری از درختان در محیط زیست به عنوان امانت الهی در دستان ما، بسیار مهم و ضروری است.»

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در کاشت درختان، افزود: «اینکه مردم در ایجاد، نگهداری و توسعه فضای سبز و درختکاری مشارکت فعال داشته باشند مورد تأکید احادیث ما نیز هست و باید مورد توجه باشد.»

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان کاشت درخت را نمادین خواند و خاطرنشان کرد: «معنای این موضوع آن نیست که درختکاری در مابقی ایام سال مورد غفلت واقع شود بلکه باید کاشت و نگهداری از درختان همواره سرلوحه امور قرار گیرد.»