معاون اداری و مالی واحد کرمان:

خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی مهم‌ترین عوامل توسعه کشور هستند

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۷ کد : ۱۲۵۶۰ اخبار واحد
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی به عنوان مهمترین عوامل توسعه کشور نام برد.
خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی مهم‌ترین عوامل توسعه کشور هستند

دکتر امید طیاری در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه با توجه به افزایش سریع رقابت و پیچیدگی‌های عصر اطلاعات اظهار کرد: «دانشگاه در شرایط کنونی نیازمند آموزش مهارت‌هایی است که علاوه بر آنکه کارآفرین باشند، بتوانند با علم روز پیشرفت کنند.»

طیاری مهم ترین ویژگی جهان امروز را عدم اطمینان، پیچیدگی، جهانی سازی و تغییرات فزاینده تکنولوژیکی دانست و افزود: «امروز جامعه بیش از پیش به افرادی نیاز دارد که استعدادها و قابلیت‌های وجودیشان به گونه‌ای پرورش یافته باشد که از دانش، تخصص، مهارت و از همه مهم‌تر، توانایی تفکر خلاق به خوبی برخوردار باشند و مهمترین رسالت دانشگاه در این شرایط پرورش این افراد است.»

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان نوآوری را مزیتی رقابتی و مدیریت نوآوری را امری اجتناب ناپذیر خواند و خاطرنشان کرد: «نوآوری به مفهوم ارائه محصول، خدمات یا فرایندی جدید به بازار از طریق ایجاد کاربردهای جدید از تکنولوژی‌های موجود یا خلق و تجاری کردن تکنولوژی‌های جدید یا بعبارت بهتر تبدیل علم به عمل و ثروت است.»

وی رویکرد دانشگاه در جذب نخبگان و گسترش مهارت آفرینی در دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و توضیح داد: «ایجاد کارگاه‌های مهارت آفرینی می‌تواند منجر به اشتغال‌زایی شود و صرف گذراندن واحدهای دانشگاهی مهارت کافی را برای دانشجویان به همراه ندارد و باید برای توسعه مهارت‌های اجرایی و کارآفرینی فارغ التحصیلان اقدام کرد.»