آزادی چهار نفر از زندانیان جرائم غیرعمد به همت کارکنان واحد کرمان

۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۸ کد : ۱۲۵۶۲ اخبار واحد
چهار نفر از بانوان جرائم غیرعمد به همت کارکنان واحد کرمان در آستانه سال جدید و در اقدامی خیرخواهانه آزاد شدند.
آزادی چهار نفر از زندانیان جرائم غیرعمد به همت کارکنان واحد کرمان

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، در آستانه سال جدید و در اقدامی خیرخواهانه جمعی از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اقدام به جمع آوری کمک‌های نقدی برای آزاد سازی زندانیان نیازمند کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این زمینه عنوان کرد: «کارمندان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در همه زمینه های فرهنگی و اعتقادی از جمله پیشتازان جامعه محسوب می شوند.»

دکتر حمدالله منظری توکلی کمک به همنوع را از واجبات دانست و افزود: «در دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر روابط کاری بین کارمندان، روابط انسانی و عاطفی خاصی جریان دارد که همین روابط زمینه اینگونه حرکات را پیش می آورد.»

وی تصریح کرد: «با جمع آوری مبلغ ۱۶۳ میلیون ریال از سوی کارمندان دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان زمینه آزادی ۴ نفر از بانوان بدهکار مالی جرائم غیر عمد فراهم شد.»