در مناطق عملیاتی جنوب کشور صورت گرفت

حضور دکتر فرهاد رهبر در جمع کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی+تصاویر

۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۱ کد : ۱۲۵۶۴ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امروز از مناطق عملیاتی جنوب کشور در استان خوزستان بازدید کرد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امروز با حضور در اردوی راهیان نور در جمع دانشجویان حضور یافت و از منطقه هورالعظیم بازدید کرد.

وی همچنین در جمع کاروان های راهیان نور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی حضور یافت.

636565466077859880.jpg

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در میان دانشجویان بسیجی تاکید کرد: این مناطق عملیاتی یاد ۸ سال دفاع مقدس را برای ما زنده می کند. یاد عزیزانی که برای این خاک از دل و جان جنگیدند و برای آزادی و حفظ خاک کشور جان خود را فدا کردند.

دکتر فرهاد رهبر ضمن گرامیداشت یاد شهدا خاطرنشان کرد: ما دانشگاهیان وظیفه داریم در عرصه‌های علمی راه شهدا را ادامه دهیم و با بازدید از این مناطق حتماً در جهاد علمی موفق تر عمل خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از منطقه عملیاتی هویزه بازدید کرد و با حضور بر مزار شهدای ۸ سال دفاع مقدس و شهید علم الهدی و قرائت فاتحه، یاد و خاطره آنان را گرامی داشت.

دکتر رهبر در ادامه بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور، از منطقه عملیاتی شلمچه دیدن خواهد کرد.

636565501789064936.jpg636565501756412937.jpg