فراخوان تهیه طرح های تجاری

اداره سرمایه گذاری و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در خصوص سرمایه گذاری در طرح های تجاری و اعلام همکاری فراخوان صادر کرد
فراخوان تهیه طرح های تجاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن فراخوان تهیه طرحهای تجاری به شرح ذیل است:

اداره سرمایه گذاری و امور اقتصاد دانش بنیان واحد کرمان در نظر دارد از فرصت های سرمایه گذاری واحد با مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی بهره برداری نماید. بدینوسیله از افراد علاقمند دعوت به عمل می آید طرح های تجاری خود و یا اعلام همکاری در این زمینه ها با واحد کرمان را طی ایمیلی با موضوع فراخوان سرمایه گذاری واحد کرمان حداکثر تا ۱۵/‏۰۲/‏۹۷‬ به آدرس ایمیل research.iau7@gmail.com ارسال نمایند.

۱- طرح تجاری کسب درآمد از مجموعه آزمایشگاه‌های واحد

۲- طرح تجاری جامع کشاورزی واحد کرمان

۴- طرح تجاری کسب درآمد از فضاهای واحد کرمان (برای هر فضای درآمدزا می توان ایده و طرح تجاری جداگانه ارائه نمود)

۵- سایر طرح های تجاری متناسب با پتانسیل های موجود در واحد کرمان مبتنی بر ایده های درآمدزا