آغاز برداشت محصول از مزارع گل محمدی واحد کرمان

۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۴ کد خبر : ۱۲۵۷۸ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از آغاز برداشت محصول مزارع گل محمدی واحد کرمان خبر داد.
آغاز برداشت محصول از مزارع گل محمدی واحد کرمان

دکتر حمدالله منظری توکلی در گفت‌وگو با روابط عمومی واحددلیل ترویج و توسعه سطح زیر کشت این محصول را مصرف کم آب در مقایسه با سایر محصولات باغی عنوان کرد.

وی افزود: «به دلیل کم توقع بودن نیاز آبی، این محصول می‌تواند در اراضی و مراتع فقیر و تخریب شده، خود را با شرایط نامساعد وفق داده و رشد کند.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: «توسعه کشت گل محمدی با دارا بودن مزایای فوق و ایجاد اشتغال، وجود بازارهای مطمئن برای صادارت، جلوگیری از فرسایش خاک و وجود کارخانجات صنایع تبدیلی دراستان کرمان باید مورد توجه ویژه ای قرار گیرد.»

وی از آغاز آبگیری استخرهای پرورش ماهی قزل آلا و آغاز کشت زیره سبز در مزرعه گیاهان دارویی هم خبر داد و گفت: «کرمان پتانسیل و ظرفیت بسیار بالایی در موضوع کشت گیاهان دارویی دارد و وجود آب و هوای مناسب سبب شده تا بسیاری از گیاهان دارویی ازجمله انواع زیره در این شهرستان کشت و تولید شود.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی این موضوع را فرصت و ظرفیتی مناسب برای توسعه و کشت گیاهان دارویی و ایجاد اشتغال در استان دانسته و ادامه داد: «اجرای این برنامه ها بدلیل سود دهی بالا و اشتغال زایی مناسب می تواند راهی موثر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.»