معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان خبر داد:

راهیابی تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به مسابقات جهانی کانادا

۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۰ کد : ۱۲۵۷۹ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از راهیابی تیم رباتیک این دانشگاه به مسابقات جهانی که به میزبانی کشور کانادا برگزار می شود، خبر داد.
راهیابی تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به مسابقات جهانی کانادا

دکتر حجت بابایی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات روبوکاپ توضیح داد: «سیزدهمین دوره از مسابقات سالانه بین المللی ربوکاپ آزاد ایران از ۱۶ تا ۱۸ فروردین جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار و تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با نام ace در این مسابقات حاضر شد.»

بابایی ربات شرکت کننده در این دوره را بسیار قوی توصیف کرده و افزود: «تیم رباتیک واحد کرمان که در دو دوره قبل موفق به کسب عنوان قهرمانی شده بود در این دوره با ترکیب علی سیوندی، علیرضا عبدالکریمی، امیرعلی فروزنده، ایمان ابوحیدری، حسین مویدی و میلاد شجاعی و با راهنمایی دکتر جعفری و دکتر همایون فر در این مسابقات شرکت کرد و سرپرستی تیم اعزامی را حسین هاشمی بر عهده داشت.»

وی ادامه داد: «این ربات یک ربات صنعتی یا کارخانه ای محسوب می شود که در این مسابقات در لیگ ربات های صنعتی work شرکت داده و در زمان برگزاری مسابقات با حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر از آن رونمایی شد.»

636589532602036528.jpg