موسسه نابغه کوچک برنامه نویس با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشکده سما) برای اولین بار برگزار می کند

طرح نوین آموزش برنامه نویسی به کودکان ۵ تا ۱۲ ساله

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۲۶۲۵ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی اطلاعیه های دانشجویی
زمان همایش : چهارشنبه ۱۹/۲ و پنجشنبه ۲۷/۲ ساعت ۱۸-۱۹:۳۰ مکان همایش : سالن همایش دبیرستان نمونه امام علی (ع)، شهرک باهنر، خ. بحرالعلوم، جنب نظام مهندسی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۹۲۹۱۴۷ تماس بگیرید.
طرح نوین آموزش برنامه نویسی به کودکان ۵ تا ۱۲ ساله

جمعی از اعضا هیأت علمی دانشگاه با تأسیس موسسه نابغه کوچک برنامه نویس با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشکده سما) برای اولین بار طرح نوین آموزش برنامه نویسی به کودکان ۵ تا ۱۲ ساله را اجرا می‌نماید. در این طرح کودک به جای انجام بازی کامپیوتری، خودش تولید کننده بازی خواهد شد.

برنامه نویسی کامپیوتر، باعث افزایش قدرت تفکر، حل مساله، خلاقیت و استدلال در کودک شده و اعتماد به نفس کودک را افزایش می‌دهد. این طرح چند سالی است در کشورهای توسعه یافته در حال برگزاری است و سرمایه گذاریهای کلان این کشورها نشان از اهمیت موضوع دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید در همایش رایگان معرفی این طرح نوین که توسط آقایان دکتر غلامرضایی و رضایی از اعضا هیأت علمی گروه کامپیوتر برگزار می‌گردد، شرکت فرمائید.

زمان همایش: چهارشنبه ۱۹/۲ و پنجشنبه ۲۷/۲ ساعت ۱۸-۱۹:۳۰

مکان همایش: سالن همایش دبیرستان نمونه امام علی (ع)، شهرک باهنر، خ. بحرالعلوم، جنب نظام مهندسی

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۰۹۲۹۱۴۷ تماس بگیرید.