برگزاری طرح معرفت رضوی در مشهد مقدس

برگزاری طرح معرفت رضوی در مشهد مقدس

توضیحات:

• زمان و مکان دوره:

زمان برگزاری دوره ۲۷ مرداد لغایت ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ به مدت ۲۰ روز در خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد می باشد.

ثبت نام دوره:

شرکت کنندگان در دوره از میان دانشجویانی که جهت شرکت در دوره طرح ولایت در سامانه و یا به صورت حضوری ثبت نام کرده اند پس از انجام مصاحبه انتخاب خواهند شد.

• قوانین دوره:

الف) دوره به صورت شبانه روزی (اسکان ۲۰ روزه) و حضور در تمامی کلاس های درس (کلاس های صبح و عصر) الزامی می باشد.

ب) به منظور ارزیابی و رتبه بندی و سنجش درک مفاهیم دروس ارائه شده، در پایان دوره آزمون کتبی به عمل خواهد آمد.

ج) رعایت مقررات، نظم و انضباط دوره توسط فراگیران الزامی می باشد. و درصورت انصراف در حین دوره ۲۰ روزه، تمامی هزینه های انجام شده، طبق مقررات می بایست توسط دانشجو پرداخت شود.

• مزایای دوره:

الف) زیارت امام رئوف، علی بن موسی الرضا علیه السلام در کنار برنامه های اردویی طبق برنامه مشخص و زمان بندی شده بصورت گروهی.

ب) گواهی نامه معتبر پایان دوره، در صورت کسب نمره حد نصاب در کلیه دروس صادر خواهد شد.

• هماهنگی دوره:

برای هماهنگی بیشتر و پاسخگویی به سوالات احتمالی در این خصوص با شماره ۴۷۳۵۱۴۲۵- ۰۲۱ (دبیرخانه دوره های معرفت افزایی) تماس حاصل نمایید.