برگزاری طرح معرفت رضوی در مشهد مقدس

برگزاری طرح معرفت رضوی در مشهد مقدس

توضیحات:

• زمان و مکان دوره:

زمان برگزاری دوره ۲۷ مرداد لغایت ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ به مدت ۲۰ روز در خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد می باشد.

ثبت نام دوره:

شرکت کنندگان در دوره از میان دانشجویانی که جهت شرکت در دوره طرح ولایت در سامانه و یا به صورت حضوری ثبت نام کرده اند پس از انجام مصاحبه انتخاب خواهند شد.

• قوانین دوره:

الف) دوره به صورت شبانه روزی (اسکان ۲۰ روزه) و حضور در تمامی کلاس های درس (کلاس های صبح و عصر) الزامی می باشد.

ب) به منظور ارزیابی و رتبه بندی و سنجش درک مفاهیم دروس ارائه شده، در پایان دوره آزمون کتبی به عمل خواهد آمد.

ج) رعایت مقررات، نظم و انضباط دوره توسط فراگیران الزامی می باشد. و درصورت انصراف در حین دوره ۲۰ روزه، تمامی هزینه های انجام شده، طبق مقررات می بایست توسط دانشجو پرداخت شود.

• مزایای دوره:

الف) زیارت امام رئوف، علی بن موسی الرضا علیه السلام در کنار برنامه های اردویی طبق برنامه مشخص و زمان بندی شده بصورت گروهی.

ب) گواهی نامه معتبر پایان دوره، در صورت کسب نمره حد نصاب در کلیه دروس صادر خواهد شد.

• هماهنگی دوره:

برای هماهنگی بیشتر و پاسخگویی به سوالات احتمالی در این خصوص با شماره ۴۷۳۵۱۴۲۵- ۰۲۱ (دبیرخانه دوره های معرفت افزایی) تماس حاصل نمایید.

فاطمه اخلاقی ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۰:۴۵
عالیه من دراین کلاس های جالب و با تجربه هستند شرکت خواهم با تشکر از شما که همچین کلاس های را راه اندازی میکنید
فاطمه اخلاقی ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۴
من در این کلاس های خوب که برگزار می شود شرکت خواهم کرد با تشکر از شما که این کلاس های خوب را برگزار میکنید متشکرم از شما
i am me ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۳:۵۴
این انتقاد بهتون وارده که چرا همچین دوره های معرفتی رو خوب پوشش دهی نمیکنید؟ایا این دوره برگزیدگان کرمانی نداشت؟بعیده که نداشته باشه...واقعا پوشش دهیتون ضعیفه...فکر نمیکنید بهتره دانشجویان دراطلاع همچین دوره هایی به صورت کاملتر باشند تا ترغیب به شرکت شوند؟چرا باید دانشجویان خاصی همیشه فعال در این دوره ها باشند؟چرا به دنبال کشف ظرفیت های نهفته در دانشجویان نیستیم؟
معترض ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۰۲