رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

تلاش برای بالابردن قوه فهم دانش‌آموزان متوقف نشود

۰۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۲۷۹۰ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: در مدارس باید سعی بر بالابردن قوه فهم دانش‌آموزان متوقف نشود و همواره کوشش شود تا درک آنان با آموزش‌های مناسب بالا برود.
تلاش برای بالابردن قوه فهم دانش‌آموزان متوقف نشود

به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در جلسه روش‌های تعلیم و فنون تدریس و آشنایی با قوانین و مقررات سما به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: «معلمان باید بر پنج رکن آموزش و پرورش یعنی هدف، برنامه، روش، وسیله و ارزشیابی اشراف کامل داشته باشند و در رکن اول یعنی هدف، تعلیم و تربیت متعالی، تربیت عبد صالح است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تاکید کرد: «باید به دروسی که بن‌مایه مهارت زندگی دارند توجه خاص بشود و به گونه‌ای کاربردها تعلیم داده شود که دانش‌آموزان قادر باشند به سهولت علم کسب‌شده را در زندگی روزمره به کار ببرند و از آن بهره‌مند شوند.»

منظری توکلی خاطرنشان کرد: «تعلیم با هم زیستن از مهم‌ترین مباحث است که احترام و حرمت به یکدیگر، خانواده و جامعه را دربر می‌گیرد و این مهم توجهی ویژه می‌طلبد.»

وی با تاکید بر پرورش دانش‌آموزانی خودآغازگر، خودمشاهده‌گر، خودکنترل، خودارزیاب و خودقضاوتی گفت: «امروزه التفات به سرمایه انسانی از اهمیت بیشتری نسبت به سرمایه فیزیکی برخوردار و هدف تربیت انسان خوب است.»

636679962666093937.jpg

جلسه روش‌های تعلیم و فنون تدریس و آشنایی با قوانین و مقررات سما با حضور رئیس سما دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از کارکنان سما در واحد کرمان برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۶۲