ثبت‌‌نام عتبات دانشجویی آغاز شد

ثبت‌نام نوزدهمین دوره عتبات دانشجویی از امروز ۷ مردادماه آغاز شد و تا ۱۴ مردادماه به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
ثبت‌‌نام عتبات دانشجویی آغاز شد

ثبت‌نام این دوره از امروز هفت مردادماه در سایت لبیک (https://www.labbayk.ir) آغاز می‌شود و تا ۱۴ مردادماه به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت که زوج‌های جوان، پسران و دختران مجرد، استادان دانشگاه و همچنین کارمندان دانشگاه‌های سراسر کشور می‌توانند در این مدت نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

قرعه‌کشی نوزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان ۱۵ مردادماه انجام می‌شود و اولین اعزام ۲۴ مرداد آغاز خواهد شد و تا اول آبان‌ماه ادامه خواهد داشت و به دلیل اینکه در اربعین اعزام به صورت کاروانی امکان‌پذیر نخواهد بود، سه روز پیش از اربعین ناچاریم اعزام‌ها را به پایان برسانیم.

ایام عرفه، عاشورا، محرم و عید سعید غدیر امسال همزمان با اعزام‌ها خواهد بود و با هماهنگی‌های صورت گرفته بانک ملت مبلغ وام را افزایش داده است به این صورت که مبلغ وام برای نفراتی که به صورت هوایی اعزام می‌شوند دو میلیون تومان و نفراتی که در قالب کاروان‌های زمینی اعزام خواهند شد از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

اخذ مجوز خروج از کشور دانشجویان مانند سال‌های گذشته از طریق ستاد عتبات و عمره دانشگاهیان با هماهنگی نظام‌وظیفه انجام خواهد شد، صندوق رفاه دانشجویان نیز مانند دوره گذشته مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان وام دانشجویی برای متقاضیان در نظر گرفته است

نرخ اعزام‌های زمینی یک و نیم میلیون تومان و اعزام‌های هوایی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است، برخی ایام مانند عرفه و عید نوروز قیمت‌ها ۱۰ درصد افزایش خواهد داشت که امسال نیز با توجه به اینکه ایام عرفه همزمان با برخی اعزام‌ها خواهد بود کاروان‌هایی که از ۲۳ تا ۳۰ مرداد اعزام می‌شوند این افزایش قیمت را خواهند داشت.