رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در گفتگو با آنا:

محرم، اوج تجلی فریضه امر به معروف و نهی از منکر است

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۲۸۷۶ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، محرم را نقطه اوج تجلی امر به معروف و نهی از منکر دانست.
محرم، اوج تجلی فریضه امر به معروف و نهی از منکر است

حمدالله منظری توکلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) اظهار کرد: «در دوران حاکمیت معاویه و یزید، عاداتی بین مردم رواج داشت که با سیره پیامبر (ص) و علی (ع) بسیار متفاوت بود. به‌همین دلیل امام حسین (ع) اصلاح این خطاها و رفتارها را ضروری دیدند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان اینکه راه اصلاح این رفتارهای غلط، احیای سیره پیامبر (ص) از طریق امر به معروف و نهی از منکر بود، گفت: امام حسین (ع) در وصیت‌نامه خود می‌نویسند: «من برای خودخواهی‌، گردن‌‌کشی‌، فتنه‌‌انگیزی و ستم‌‌گری خارج نشدم‌؛ بلکه به‌‌قصد اصلاح امت جدم‌ خروج‌ کردم‌ و می‌خواهم‌ امر به‌ معروف‌ و نهی‌ از منکر کنم‌.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر اهمیت محرم در احیای دین ادامه داد: محرم، اوج تجلی امر به معروف و نهی از منکر است تا جایی که در نامه حضرت به بزرگان بصره علت قیام خود را ذکر می‌کنند و می‌نویسند: «شما را به کتاب و سنت رسول خدا دعوت می‌کنم‌ که‌ به‌راستی‌ سنت‌ مرده‌ و بدعت‌ زنده‌ شده‌ است‌.»

وی ارائه الگوی عملی برای انسان‌های حق‌‌طلب و ظلم‌‌ستیز و مبارزه با طاغوت را از نتایج واقعه عاشورا دانست و گفت: «عاشورا، حد اعلای فداکاری و ازجان‌گذشتگی را به جامعه انسانیت آموخت.»

منظری توکلی خاطرنشان کرد: «از جلوه‌های اخلاقی و تربیتی قیام امام حسین (ع)، می‌توان زهد و عبادت امام در آن شرایط را نام برد و صبر و شکیبایی در برابر مصیبت و گرفتاری را از حضرت آموخت.»

انتهای پیام/۴۰۶۵/۴۰۶۲/