از سوی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه؛

مهلت ثبت‌نام کنکور سراسری بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۲۸۸۹ اخبار واحد
مهلت ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.
مهلت ثبت‌نام کنکور سراسری بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

مهلت ثبت‌نام و ویرایش رشته‌محل‌ها یا اضافه کردن سایر گروه‌های آزمایشی دوره‌های کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۳۱ شهریور تمدید شد.

همچنین با پایان یافتن مهلت ثبت‌نام، ویرایش اطلاعات فردی، نوع دیپلم و معدل دیپلم برای داوطلبانی که در دوره‌های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کرده‌اند، فعال شده و تا ساعت ۲۴ یکشنبه ۱ مهر ادامه خواهد داشت. این ویرایش شامل همه دوره‌های کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته است.

ویرایش اطلاعات فردی، نوع دیپلم و معدل دیپلم داوطلبان فقط یک نوبت امکان‌پذیر است و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از اتمام مهلت ثبت‌نام واصل شود ترتیب اثر داده نمی‌شود.

نسرین طبسی ۰۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹
سلام دانشحویی که قبلا دانشجوی دانشگاه آزاد اصفهان بوده چطور میتونه بعد از این تاریخ ثبت نام کند؟
پاسخ مدیر سایت ۰۹ مهر ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۱

با سلام