رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

اسلامی‌بودن فضای حاکم بر واحدهای دانشگاهی الزامی است

۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۹ کد : ۱۲۸۹۱ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تأکید کرد: جو غالب و فضای حاکم بر دانشگاه‌های آزاد اسلامی باید به‌گونه‌ای باشد که اسلامی‌بودن آن به‌عنوان یک اصل، همواره نمود داشته باشد.
اسلامی‌بودن فضای حاکم بر واحدهای دانشگاهی الزامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در دهه اول محرم با اجرای برنامه‌های مختلفی شامل قرائت هرروزه زیارت عاشورا، سخنرانی، مداحی و سینه‌زنی بعد از نماز ظهر و عصر با حضور پرشور دانشجویان، اعضای هیأت رئیسه، استادان و کارکنان در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد و دانشگاهیان با شرکت در دسته عزاداری با حرکت از مسجد دانشگاه در گلزار شهدای گمنام به اقامه عزاداری پرداختند.636731392660381692.jpg

حمدالله منظری توکلی پس از مداحی اهل بیت (ع) در رثای شهدای کربلا، شهدای امت اسلامی در دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت (ع) با تاکید بر اهمیت فضاسازی‌های بصری به مناسبت این ایام گفت: «جو غالب و فضای حاکم بر دانشگاه‌های آزاد اسلامی باید به‌گونه‌ای باشد که اسلامی‌بودن آن به‌عنوان یک اصل، همواره نمود داشته باشد و هر کس وارد دانشگاه شد با نخستین حضورش این مهم را تجربه کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به برپایی دسته عزاداری اباعبدالله‌الحسین (ع) در دانشگاه گفت: «به یاری خداوند و همت همکاران ارجمند و عاشق قرآن و عترت (ع) امسال به‌صورت کاملاً خودجوش و از سر ارادت، موفق به راه‌اندازی دسته عزاداری برای سالار شهیدان شدیم که بسیار مورد توجه دانشجویان و کارکنان واحد قرار گرفت و رنگ و بوی عاشورایی دانشگاه را رونق بخشید.»

636731392923350897.jpg

منظری توکلی به آسیب‌شناسی عزاداری حسینی پرداخت و گفت: «در برخی موارد شاهد هستیم که مداحی‌ها از کیفیت مطلوب برخوردار نیستند و متأسفانه بیشتر به جنبه موسیقایی آنها توجه شده تا بار معانی آن؛ البته موسیقی مداحی و روضه‌خوانی از ابزار خیلی مهم مداح هستند و باید بر آنها به‌صورت علمی و تجربی اشراف داشته باشد نه اینکه این ابزار، جای هدف را بگیرند.»

636731394002103354.jpg

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به فرمایش‌های مقام معظم رهبری در خصوص این نگرانی افزود: «در بیانات راهبردی مقام معظم رهبری هم به این مهم با تأکید اشاره شده و ایشان به استفاده از اشعار پرمغز در عزاداری‌ها سفارش و برخی اشعار صائب را مناسب این کار فرهنگی معرفی کرده‌اند.»

عضو هیأت علمی واحد کرمان افزود: «با توجه به منابع بکر دست‌نویس و چاپ‌های قدیمی موجود در کتابخانه‌های ایران و حتی کشورهای همسایه، تحقیق علمی در خصوص اشعار مداحی قدیمی که غالباً پرمفهوم و عمیق بودند و احیای آنها توسط بخش علمی دانشگاهی، می‌تواند راه‌گشا باشد.»

انتهای پیام/۴۰۶۲/