رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

وظیفه تشکل‌های دانشجویی بصیرت‌افزایی و پویایی است

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۹:۱۴ کد : ۱۲۹۱۰ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، وظیفه تشکل‌های دانشجویی را دانش‌افزایی، بصیرت‌افزایی و پویایی دانست.
وظیفه تشکل‌های دانشجویی بصیرت‌افزایی و پویایی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در جمع اعضای تشکل‌های سیاسی دانشگاه‌های کرمان اظهار کرد: تشکل‌های سیاسی در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی وظایف سنگینی برای نشان‌دادن پیشرفت‌های کشور دارند؛ چراکه دشمنان و معاندان، نقشه‌های شومی را برای خدشه‌دار کردن آرمان‌های انقلاب دارند.

وی عنوان کرد: تشکل‌های سیاسی در سال جاری باید بیش از پیش و با بصیرت کامل در صحنه‌های متفاوت حضور داشته باشند و نبض مسائل اقتصادی، سیاسی و امنیتی را در دست بگیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: هر تشکلی که شکل می‌گیرد، باید گام‌های متعددی را در مسیر تعالی خود بردارد که از این بین می‌توان به دانش‌افزایی، بصیرت‌افزایی و پویایی اشاره کرد.

منظری توکلی تصریح کرد: از همه تشکل‌های دانشجویی درخواست می‌کنیم به یاری مسئولان دانشگاه شتافته تا بتوانیم دانشگاهی اسلامی و درخور شأن اسلام و انقلاب تشکیل دهیم و فرمایش‌های رهبری را منشور عملکرد خود در دانشگاه‌ها قرار دهیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان اظهار کرد: تقارن آغاز سال تحصیلی، هفته دفاع مقدس و ایام شهادت امام حسین (ع) می‌تواند زمینه‌ساز بالابردن عبرت‌آموزی از حماسه‌های عاشورایی دفاع مقدس باشد که به تبع آن، سالی سرشار از ولایتمداری را در دانشگاه‌ها پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/۴۰۶۲/