رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

دانشگاه آزاد اسلامی طرح مهارت‌آموزی دانشجویان را پیگیری می‌کند

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۷ کد : ۱۲۹۲۳ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از عزم و برنامه این دانشگاه برای مهارت‌آموزی دانشجویان خبر داد.
دانشگاه آزاد اسلامی طرح مهارت‌آموزی دانشجویان را پیگیری می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در جلسه بررسی توسعه فعالیت‌های مراکز جوار فنی و حرفه‌ای مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، گفت: در رویکرد جدید، دانشگاه آزاد اسلامی به‌دنبال پیگیری آموزش‌های خود به دانش‌آموختگان است و به آینده علمی، شغلی و حرفه‌ای آنان بسیار اهمیت می‌دهد.

وی با تأکید بر ظرفیت عظیم دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و اهمیت استمرار ارتباط فارغ‌التحصیلان با دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد دانشجویان پس از پایان تحصیلات به دانشگاه به‌عنوان سنگر و مأمن نگاه کنند، رابطه علمی آنها منقطع نشود و بتوانند از امکانات دانشگاه منتفع شوند.

منظری توکلی با اشاره به اراده جدی دانشگاه آزاد اسلامی برای تبدیل به الگو و شاخصی مناسب برای دانشگاه‌های مولد و کارآفرین افزود: هدف دانشگاه آزاد اسلامی عبور از آموزش‌محور بودن صرف و حرکت به سمت کارآفرینی و مهارت‌آموزی است.

رئیس واحد کرمان اضافه کرد: برگزاری چند دوره کوتاه‌مدت مهارت‌آموزی کاربردی کنار دوره‌های بلندمدت علمی و آموزشی که با مطالعه و توجه به نیازهای جامعه و بازار کسب و کار انتخاب شوند، می‌تواند راهگشا باشد.

وی از حضور مقام‌های ارشد فنی و حرفه‌ای استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد و گفت: داشته‌های کمی و کیفی فنی و حرفه‌ای می‌تواند برای نیل به آرمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی بسیار کاربردی باشد.

‌‌‌‌‌‌

علی رئیس‌پور مدیرکل برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان واحد کرمان نیز بیان کرد: در بحث آموزش به نظر می‌رسد برگزاری کمی دوره‌های مهارت‌آموزی کوتاه‌مدت به بازار کسب و کار نمی‌انجامد و امروزه کیفی‌بودن این دوره‌ها می‌تواند نیازهای اصلی را پاسخ دهد.

وی افزود: انعطاف‌پذیری در شناسایی، پالایش و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی از مهم‌ترین اصول انتخاب موضوعی، برنامه‌ریزی و تعیین میزان کارایی است و می‌تواند ضامن نتیجه‌بخش بودن دوره‌های مهارت‌آموزی باشد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۰۶۵/