با سخنرانی دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان صورت می‌گیرد؛

طرح اکران مردمی فیلم‌های سینمایی انقلابی در دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۳ کد : ۱۲۹۲۴ اخبار واحد
طرح اکران مردمی فیلم‌های سینمایی انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با سخنرانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از طریق ویدیو کنفرانس گشایش می‌یابد.
طرح اکران مردمی فیلم‌های سینمایی انقلابی در دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، پنج‌شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ با سخنرانی محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، همزمان با اکران فیلم تنگه ابوقریب در تالار حافظ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، طرح اکران مردمی فیلم‌های سینمایی انقلابی در دانشگاه‌های آزاد اسلامی افتتاح می‌شود.

تهیه‌کننده این اثر سعید ملکان به کارگردانی و نویسندگی بهرام توکلی و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است. تنگه ابوقریب موفق به کسب ۶ سیمرغ بلورین از سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر شد و بیشترین تعداد کسب سیمرغ را به خود اختصاص داده است.

فیلم سینمایی تنگه ابوقریب برگرفته از تاریخ دفاع مقدس جنگ تحمیلی و دفاع گردان عمار مقابل حملات بعثی‌هاست که در روزهای پایانی جنگ بسیار دارای اهمیت است؛ در این فیلم امیر جدیدی، جواد عزتی، مهدی پاکدل، حمیدرضا آذرنگ، مهدی قربانی و بانیپال شومون ایفای نقش کرده‌اند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/