دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با امام جمعه زرند

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۲۹۳۴ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و رئیس دبیرخانه هیأت امنای این استان امروز با امام‌جمعه زرند دیدار کردند.
دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با امام جمعه زرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زرند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و رئیس دبیرخانه هیأت امنای استانی صبح امروز با حجت‌الاسلام علی ابراهیمی امام‌جمعه زرند دیدار کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با ابراز خرسندی از این دیدار گفت: یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به اجرای برنامه‌های فرهنگی مطابق با ارزش‌های ناب اسلامی است و مرجع این برنامه‌ها دفاتر ائمه جمعه هستند تا بتوانیم با استفاده از رهنمودهای حکیمانه و عالمانه این بزرگواران در اجرای صحیح آن گام‌های مثبتی برداریم.

حمدالله منظری‌توکلی تصریح کرد: توجه به حفظ ارزش‌ها در ایران اسلامی، یکی از اولویت‌های ما در بزرگ‌ترین دانشگاه غیردولتی حضوری جهان است که باید گسترش پیدا کند و این مهم جز با مشارکت و همراهی استادان و دانشجویانی که دغدغه پرداختن به موضوعات مهم فرهنگی روز را دارند، محقق نخواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به وضعیت آموزش عالی در استان کرمان افزود: عظمت دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان موهبت الهی است که به برکت کمک معنوی حضرت امام (ره) و پشتوانه اعتماد مردم شکل گرفته تا امروز به بزرگ‌ترین سرمایه علمی فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته برای به‌دست آوردن جایگاه اصلی دانشگاه آزاد اسلامی خوش‌بین هستیم و در این راستا اصلاح هرم هیأت علمی، یکپارچه‌سازی همه سیستم‌های آموزشی و مالی دانشگاه به همراه کیفیت‌بخشی آموزشی نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک قابل توجهی کند.

امام‌جمعه زرند نیز گفت: شکوفایی بهار علم و دانش در سرزمین ایران اسلامی در موقعیت حساس فعلی کشور به حضور و تلاش بیشتر جوانان دانشجو و نخبگان دانشگاهی نیازمند است تا حوزه تولید ملی رشد بیشتری پیدا کرده و میزان وابستگی به خارج از کشور به صفر برسد.

ابراهیمی، دانشگاه آزاد اسلامی را از سرمایه‌های بی‌بدیل نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: یکی از برکات این دانشگاه عظیم وجود مدیران دستگاه‌های اجرایی و عالی رتبه است که توانسته‌اند منشأ خدمات بسیار زیادی در جامعه باشند.

امام‌جمعه زرند تصریح کرد: حضور شخصیت‌های ارزشی در این دانشگاه با کم‌کردن دغدغه‌ها، جامعه را به آینده امیدوار کرده است و دانشگاه آزاد اسلامی زرند نیز که به‌عنوان پیشانی علمی شهرستان شناخته می‌شود، پشتوانه بسیار محکمی برای دستگاه‌های اجرایی است.

وی تصریح کرد: امید است با راه‌اندازی رشته‌های جدی که مورد نیاز منطقه صنعتی و خاص زرند است، توسعه متوازن شهرستان را به همراه داشته تا همه مردم از این نعمت منتفع شوند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/