ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های پزشکی #دانشگاه_آزاد از ۲۴ مهر

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۲۹۵۴ اطلاعیه های دانشجویی

نتایج رشته‌های با آزمون علوم پزشکی #دانشگاه_آزاد_اسلامی سال ۹۷ در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس www.azmoon.net قابل مشاهده است.

پذیرفته‌شدگان تمامی باید شخصاً در یکی از روزهای سه شنبه ۲۴ مهر تا یکشنبه ۲۹ مهرماه با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت‌نام به واحدهای ذی ربط که نشانی و تلفن آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس www.sanjesh.iau.ac.ir و سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس iau.ac.ir درج شده، مراجعه کنند.

عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

پذیرفته‌شدگان واحدهای علوم و تحقیقات، پزشکی تهران، بروجرد، نجف‌آباد، تبریز، مشهد، قم، شیراز، همدان و اراک برای اطلاع از چگونگی و زمان ثبت‌نام باید به آدرس سایت آن واحدها مراجعه کنند