مسئول بسیج دانشجویی کرمان:

حضور ۳ تا ۵ سال در مناطق محروم ملاک ارزیابی عملکرد گروه‌های جهادی است

۲۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۲۹۵۸ اخبار واحد
مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: برای ارزیابی عملکرد گروه‌های جهادی، منطقه جغرافیایی هدف ملاک قرار دارد که گروه‌ها باید سه تا پنج سال در آنجا حضور داشته باشند.
حضور ۳ تا ۵ سال در مناطق محروم ملاک ارزیابی عملکرد گروه‌های جهادی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا کرمان، ناصر بهروز صبح امروز در آیین اختتامیه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی، اظهار کرد: برای ارزیابی عملکرد گروه‌های جهادی، منطقه جغرافیایی هدف ملاک قرار دارد که گروه‌ها باید سه تا پنج سال در آنجا حضور داشته باشند.

مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به اعزام بیش از چهار هزار دانشجوی بسیجی از دانشگاه‌های استان در اردوهای جهادی، تصریح کرد: فعالیت‌های تاثیرگذار بسیاری توسط گروه‌های جهادی در مناطق محروم برای مردم انجام شده، اما هنوز جای کار وجود دارد.

بهروز با تاکید بر اینکه برای رفع مشکلات اساسی مردم در روستاها، به‌ویژه مناطق محروم باید با نگاه تخصصی وارد شد، تصریح کرد: تلاشمان بر این بوده که بخشی از محرومیت‌های زیادی که در استان شاهد هستیم با توانایی علمی، اجرایی و حمایتی گروه‌های جهادی از بین ببریم.

وی گفت: با نگاه سازنده سپاه پاسداران در اردوهای جهادی استان کرمان فعالیت‌های خوبی صورت گرفته و در حوزه پشتیبانی اردوهای جهادی استان هم کار بسیار زیادی انجام داده‌اند.

مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان ابا اشاره به اجرای طرح‌های نوآورانه گروه‌های جهادی در روستاها عنوان کرد: در بازه زمانی ۶ ماهه آینده، جمعه‌های خدمت را با محوریت رسیدگی به مسائل و آسیب‌های اجتماعی حاشیه شهرها، نگاه تخصصی در محرومیت‌زدایی، به‌ویژه در جنوب استان را در نظر داریم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: فعالیت‌های جهادی بسیجیان استان کرمان از نظر کیفیت اجرا و تعداد بسیجیان شرکت‌کننده در کشور سرآمد است.

حجت‌الله پاداش خاطرنشان کرد: ۵۰ گروه جهادی از استان کرمان در رزمایش خدمت‌رسانی سال‌جاری حضور خواهند داشت و استان کرمان با ۴۶۸ گروه جهادی و ۲ هزار دانشجوی فعال در این گروه‌ها به‌عنوان دومین استان در کشور مطرح است و به بیش از ۱۳ هزار نفر از محرومان خدمات ارائه کرده است.

پاداش گفت: در راستای بهره‌وری بیشتر گروه‌های جهادی، از اواخر سال ۹۶ ساماندهی گروه‌ها در دستور کار قرار گرفت و هم‌اکنون ۸۰ گروه جهادی در بسیج دانشجویی استان کرمان ساماندهی شده است.

مسؤول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان گفت: برای ارزیابی عملکرد گروه‌های جهادی، منطقه جغرافیایی هدف ملاک قرار دارد که گروه‌ها باید سه تا پنج سال در آنجا حضور داشته باشند.

انتهای پیام /