آخرین مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امروز ۹ آبان ۱۳۹۷

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۴ کد : ۱۲۹۹۵ اطلاعیه های دانشجویی
مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۲۴ امروز (چهارشنبه) پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام شده در ۱۱ مهرماه که در مهلت تعیین شده نسبت به تکمیل فرم شماره ۱۵ اقدام کرده اند و در هیچیک از اعلام نتایج قبلی موفق به پذیرش نشده اند، می توانند حداکثر تا ساعت ۲۴ امروز (چهارشنبه) با مراجعه به سامانه انتخاب رشته به آدرس http://azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر ۱۰۰ رشته محل از میان رشته محل های ارائه شده در این مرحله اقدام کنند.

جدول رشته محل های قابل انتخاب توسط داوطلبان از طریق سامانه قابل دریافت است.

ضمناً داوطلبانی که در ۲۳ مهرماه حائز شرایط پذیرش شده اند و امکان شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت از آنها سلب شده است، می توانند طبق رویه هر سال در صورت کسب حدنصاب نمره لازم از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از تسهیلات انتقال و یا تغییر رشته بهره مند شوند.

لازم به ذکر است شرایط ثبت درخواست توسط متقاضیان حائز شرایط در نیمه دوم آذرماه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام /