دراطلاعیه شماره۳؛

زمان مراجعه داوطلبان تکمیل ظرفیت علوم پزشکی اعلام شد

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۹ کد : ۱۳۰۰۱ اطلاعیه های دانشجویی
پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های گروه علوم پزشکی می‌توانند ۱۲ الی ۱۴ آبان‌ماه به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده‌اند، مراجعه نمایند.
زمان مراجعه داوطلبان تکمیل ظرفیت علوم پزشکی اعلام شد

به‌گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نتایج انتخاب رشته داوطلبان گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
در اطلاعیه شماره۳ مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آمده است که کلیه داوطلبانی که مطابق اطلاعیه صادره از سوی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه از تاریخ ۷ الی ۹ آبان نسبت به انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های گروه علوم پزشکی اقدام نموده‌اند، می‌توانند کارنامه نهایی خود را از طریق سامانه www.azmoon.org دریافت نمایند.

پذیرفته‌شدگان این مرحله می‌توانند در روزهای ۱۲ الی ۱۴ آبان‌ماه به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده‌اند، مراجعه نمایند. همچنین پذیرفته‌شدگان می‌توانند برای آگاهی از نحوه و مدارک لازم برای ثبت‌نام به وب‌سایت واحدهای محل پذیرش خود مراجعه نمایند. عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در زمان‌‌های اعلام شده به منزله انصراف خواهد بود.

انتهای پیام/۴۰۹۶/