چهارمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی

چهارمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در سایت ای جشنواره به آدرس http://4nanofestival.aliabadiau.ac.ir آمده است:

با یاد و نام خداوند هستی بخش

در چشم انداز بیست ساله کشور (۱۴۰۴-۱۳۸۴)، جمهوری اسلامی ایران کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه، با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین الملل تصویر شده است. در دوره ده ساله اول توسعه فناوری نانو در کشور (۱۴۰۴-۱۳۸۴) برای حرکت در راستای این چشم انداز گام هایی برداشته شده و تمامی تلاش ها بر این پایه استوار بود که الگویی از حرکت علمی و جهادی هدفمند و برنامه ریزی شده ارائه شود. سند ده ساله دوم پیشرفت فناوری نانو بر اساس ارزیابی های انجام شده از نحوه اجرای سند ده ساله اول و بازخوردهای حاصل از اجرای آن و همچنین بر اساس رویکردها و سیاست های جدید در توسعه علم و فناوری، تدوین شده است. در این سند تلاش شده تا اهداف و نحوه دستیابی به آنها به گونه ای به روزرسانی شود که پیشگامی کشور در عرصه این فناوری نوظهور، شتابان تر از گذشته ادامه یابد. مبتنی بر این رویکرد و چشم انداز، سه هدف کلان برای ده ساله دوم پیشرفت نانو در کشور معین شد. بر این اساس، پیشرفت های فناوری نانو در ایران اسلامی تا سال ۱۴۰۴ با تاثیرگذاری در آبادانی کشور و تولید ثروت، موجب بهبود زندگی مردم می شود. در این سال، کشور ضمن تعامل سازنده با سایر کشورها حرکت به سمت مرجعیت جهانی در فناوری نانو را ادامه می دهد و اثر قابل ملاحظه ای بر اقتدار علمی کشور خواهد داشت. سه هدف کلان که با حرکت در راستای این چشم انداز در نهایت محقق خواهند شد عبارتند از:

۱- ارتقای اثرگذاری فناوری نانو در بهبود کیفیت زندگی مردم

۲- دستیابی کشور به جایگاه مناسب در علم و فناوری نانو در بین کشورهای جهان

۳- کسب سهم مناسبی از بازار فناوری نانو

پس از طراحی جشنواره فناوری نانو با هدف شناسایی قابلیت‌های واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نانوفناوری، حمایت از توسعه علم، فناوری و تجاری‌سازی محصولات نانو، هدایت و تشویق واحد‌های دانشگاهی و پژوهشگران به سمت این عرصه نوین علمی و برگزاری سه دوره این جشنواره در واحدهای استان تهران، مقرر شده است تا در ۸ اسفند سال ۱۳۹۷، افتخار میزبانی چهارمین دوره این جشنواره ی راهگشا را دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول، که تجربه برگزاری موفق و کیفی اولین همایش ملی توسعه فناوری نانو را در کارنامه خود دارد، بر عهده گیرد. شایان ذکر است که این جشنواره در محورهای نانوشیمی، نانوفیزیک و نانوفوتونیک، نانوبیوتکنولوژی، نانوالکترونیک، نانوفناوری در علوم سلامت (علوم پزشکی و زیست فناوری، علوم دارویی، علوم بهداشتی و محیط زیست، علوم دندان)، نانو سیال، نانومواد و سایر کاربردهای نانوفناوری برگزار خواهد شد. شرکت کنندگان لازم است مستندات مربوط به تولیدات علمی خود در زمینه نانوفناوری شامل مقاله، طرح پژوهشی، کتاب، پایان نامه، اختراع، پیش محصول (پروتوتایپ)، را تا تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۳۹۷ به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. در ضمن، به منظور تقدیر از فعالیتهای شکل گرفته در این حوزه، برترین مجلات، واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان معرفی خواهند شد. انتخاب پژوهشگران برتر در حوزه فناوری نانو و برگزاری نمایشگاه و کارگاه های آموزشی، از جمله بخشهای ویژه این جشنواره خواهد بود.

پیشاپیش لازم می دانم از حامیان و عوامل اجرایی و به خصوص کمیته علمی وزین این جشنواره که کار مهم داوری آثار را به عهده خواهند داشت سپاسگزاری نمایم. در پایان، فرصت را مغتنم شمرده و از اساتید گرامی، پژوهشگران و دانشجویان عزیز دعوت می نمایم تا با ارسال آثار علمی خود در این حوزه نوپای علمی و حضور اثرگذار در این رویداد بزرگ ملی، ما را در برگزاری کیفی و پرشکوه این جشنواره یاری نمایند.