دومین همایش ملی ایثار اجتماعی

‌‌‌‌‌‌‌

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دومین همایش ملی «ایثار اجتماعی» در ۸ محور «مفهوم شناسی، ابعاد و شاخص‌های ایثار اجتماعی»، «مطالعه تطبیقی ایثار اجتماعی»، «تبیین و شناسایی همبسته‌های ایثارگر اجتماعی»، «سیاستگذاری و ایثار اجتماعی»، «بررسی جایگاه نهادهای اجرایی و عمومی در ترویج ایثار اجتماعی»، «جایگاه ایثار اجتماعی در دیپلماسی فرهنگی – سیاسی ایران»، «ضرورت آینده پژوهی در فرهنگ ایثار اجتماعی» و «نقش ایثار اجتماعی در جامعه ایرانی – اسلامی» برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۲۰ آذرماه ۱۳۹۷ به دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به آدرس تهران، خیابان ایرانشهر، خیابان سمیه، پلاک ۹۰ و یا نشانی الکترونیکی shora@isaar.ir و isar.conf@isu.ir ارسال کنند.

این همایش به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشگاه امام صادق (ع) و دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار خواهد شد.