دکتر حمدالله منظری‌توکلی:

عشق به ولایت موجب برتری انقلاب در معادلات مختلف می‌شود

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۹ کد : ۱۳۰۱۳ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان عشق به ولایت و نظام را موجب سنگین‌شدن کفه ترازو در معادلات سیاسی، اقتصادی و نظامی به نفع انقلاب برشمرد.
عشق به ولایت موجب برتری انقلاب در معادلات مختلف می‌شود

دکتر حمدالله منظری‌توکلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان در حاشیه راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان، گفت: به لطف الهی و بصیرت مثال‌زدنی امت اسلامی؛ راهپیمایی امسال نیز با شکوهی هرچه تمام‌تر توسط مردمان غیور و شهیدپرور برگزار شد تا مشت محکم دوباره‌ای بر دهان بدخواهان و مستکبران زمان باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بزرگ‌ترین ترس آمریکا را حضور انقلابی و همیشگی مردم در برهه‌های حساس سیاسی دانست و افزود: برتری انقلاب اسلامی مقابل آمریکا و متحدانش در حضور همیشگی امت ولایت‌مدار در بزنگاه‌های ایجاد شده است.

وی ادامه داد: هر زمان سیاست‌بازان آمریکایی در دل نیت سوءاستفاده از شرایط اقتصادی و منطقه‌ای را داشته‌اند، مردم انقلابی با حضور فعال و از سر عشق به انقلاب اسلامی خواب آنها را آشفته کرده‌اند تا همان خواب پنبه دانه را ببینند.

منظری‌‌توکلی تأکید کرد: این عشق به ولایت و نظام است که در تمام معادلات سیاسی، اقتصادی و نظامی کفه ترازو را به نفع انقلاب سنگین می‌کند و آنها با هیچ امکانات و با هیچ قیمیتی نمی‌توانند آن‌را به‌دست آورده یا از ما بگیرند، چراکه با خون ما عجین شده است.

دبیر هیأت امنای استان کرمان ایام شاخص در تقویم انقلابی را فرصتی مناسب برای کم‌شدن فاصله مسئولان و مردم دانست و گفت: اتحاد تمام آحاد مردم با مسئولان در چنین مراسم‌هایی نمود پیدا می‌کند، جایی‌که خدمتگزاران واقعی در میان مردم و با مردم هم‌صدا از آرمان‌های انقلاب می‌گویند و با امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدا تجدید میثاق می‌کنند.

انتهای پیام/۴۱۰۱/۴۰۶۲