از ۱۵ آبان صورت می‌گیرد؛

پیاده‌روی بزرگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به سمت حرم رضوی

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۳۰۱۵ اطلاعیه های دانشجویی
کاروان بزرگ پیاده‌روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور (نیشابور تا مشهد مقدس) از ۱۵ تا ۱۷ آبان جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می‌شود.
پیاده‌روی بزرگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به سمت حرم رضوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با تشریح برنامه‌های این پیاده‌روی به خبرنگار خبرگزاری آنا در مشهد گفت: به مناسبت ایام پایانی ماه صفر و رحلت جانسوز پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و به‌ویژه شهادت امام علی بن موسی الرضا (ع) ۶۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از محل قدمگاه امام رضا (ع) در نیشابور تا مشهد مقدس را به صورت دسته جمعی پیاده‌روی خواهند کرد.

مهدی ملک‌ن‌ژاد با بیان اینکه همه دانشجویان شرکت‌کننده در این مراسم عصر روز سه‌شنبه ۱۵ آبان در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور گردهم می‌آیند، افزود: آغاز حرکت کاروان روز چهارشنبه (۱۶ آبان) از محل شهرستان ملک‌آباد به سمت مشهد به طول ۲۴ کیلومتر است.

وی به اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی در طول این پیاده‌روی اشاره کرد و گفت: ورود کاروان به شهر مقدس مشهد پنجشنبه ۱۷ آبان است و کاروان دانشجویی با تجمع در میدان ۱۵ خرداد مشهد به سمت حرم مطهر رضوی حرکت می‌کنند.

مسئول برگزاری این برنامه از اقامت کاروان در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در خیابان شاهین‌فر خبر داد و گفت: روز شهادت امام رضا (ع) کاروان با تجمع در یکی از رواق‌های حرم مطهر رضوی به عزاداری خواهند پرداخت.

به گزارش آنا، سال گذشته نیز پیاده‌روی بزرگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کشور در ایام شهادت امام رضا علیه السلام به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با موفقیت برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/