علیدادی سلیمانی:

صدای فروپاشی رژیم صهیونیستی بلند شده است

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۸ کد : ۱۳۰۳۴ اخبار واحد
دبیر تشکل دانشجویی جنبش ضد صهیونیسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد که صدای فروپاشی رژیم صهیونیستی بلند شده است.
صدای فروپاشی رژیم صهیونیستی بلند شده است

علی‌اکبر علیدادی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان درباره شکست اخیر رژیم صهیونیستی اظهار کرد: به لطف خدای بزرگ و تلاش جبهه مقاومت، رژیم جلاد صهیونیستی مقابل جنبش حماس متحمل شکست سنگینی شده و مجبور به درخواست آتش‌بس شده است.

وی با تأکید بر اینکه صدای فروپاشی رژیم صهیونیستی بلند شده است، افزود: بلاشک استعفای لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و نفتالی بنت وزیر آموزش رژیم صهیونیستی و ازهم‌پاشیدن کابینه نتانیاهوی جلاد نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برگزاری انتخابات زودهنگام در سرزمین‌های اشغالی بعد از حمله قدرتمندانه جنبش حماس فلسطین نشان آشکار دیگری بر شکست نظامی، سیاسی رژیم صهیونیستی مقابل جنبش حماس و جبهه مقاومت است.

دانشجو و فعال سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: بلاشک حمله موشکی جنبش حماس با بیش از ۴۶۰ موشک قدرتمند که خواب را از چشم صهونیست‌ها گرفت فقط گوشه‌ای از قدرت عظیم جبهه مقاومت است.

انتهای پیام/۴۰۶۲/