معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرمان خبر داد:

آغاز ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقالات دانشجویی

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۳۰۶۷ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرمان از آغاز مهلت ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
آغاز ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقالات دانشجویی

دکتر حجت بابایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به نقل و انتقالات دانشگاه توضیح داد: سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد دو بار در سال و برای ثبت درخواست انتقالی یا میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گشوده می شود. در این سامانه کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد که حائز شرایط عمومی باشند می توانند بصورت اینترنتی درخواست خود را در سایت monada.iau.ac.ir ثبت کرده و منتظر بررسی درخواست خود باشند .

وی افزود: زمان ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقالات دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷، از مورخ ۱۵ آذر لغایت اول دیماه می باشد.

رئیس کمیسیون تخصصی دانشجویی استان کرمان با اشاره به تراکم ثبت نام در روزهای آخرخواستار اقدام به موقع دانشجویان متقاضی شد.

شایان ذکر است تلفن با شماره ۳۱۳۲۱۵۶۹ آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی متقاضیان خواهد بود.