سعادتی:

قالیباف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان سخنرانی می‌کند

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۳۰۷۳ اخبار واحد
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: قالیباف در آستانه روز دانشجو در واحد کرمان حضور یافته و سخنرانی خواهد کرد.
قالیباف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان سخنرانی می‌کند

محمدعلی سعادتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با اشاره به حضور محمدباقر قالیباف در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در آستانه روز دانشجو تصریح کرد: قالیباف برای نخستین‌بار و به‌مناسبت روز دانشجو در این دانشگاه حضور پیدا می‌کند و این مهم نشان از اهمیت و اهتمام ویژه وی به مقام، جایگاه و نقش دانشجو در جامعه دارد.

وی افزود: قالیباف که خود را از بطن دانشگاه و بدنه دانشجو می‌داند با وجود گرفتاری‌های فراوان و متعدد به دعوت تشکل‌های دانشجویی شهر کرمان لبیک گفته و در مراسم تشکل‌های دانشجویی در تاریخ ۱۴ آذر در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان و دانشگاه شهید باهنر کرمان حضور پیدا می‌کند.

سعادتی با بیان اهمیت روز ۱۶ آذر تأکید کرد: ۱۶ آذر به جامعه و به‌خصوص جوانان دانشجو آموخت به تعالی رسیدن و در راه حق گام برداشتن نیازمند دفاع از عدالت‌خواهی، یاور مظلومان بودن و پیروی از دستورات الهی و اسلام است که خوشبختانه در روح و جسم جوانان این مرز و بوم بیدار است و جوانان همواره ثابت کرده‌اند که در این امر پیشتازند و مسئولان باید از این الگو در نهاد‌های دولتی و عمومی استفاده کنند و میدان را به جوانان اهل فن بسپارند.

فعال سابق دانشجویی، روز ۱۶ آذر که با مهر دانشجو به ثبت رسیده است را به دانشجویان به‌ویژه فعالان دانشجویی تبریک گفت و ادامه داد: از همه دانشجویان انتظار می‌رود که در فضای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاه خود نقش ایفا کرده و جامعه اطراف خود را به تعالی برسانند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/