معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان خبر داد:

ثبت نام برای آزمون جهت پذیرش بیش از ۱۱۰ رشته کارشناسی ارشد واحد کرمان آغاز شد

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۳۰۸۸ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان از آغاز ثبت نام از داوطلبان آزمون ارشد دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
ثبت نام برای آزمون جهت پذیرش بیش از ۱۱۰ رشته کارشناسی ارشد واحد کرمان آغاز شد

دکتر یاسر سالاری در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد کرمان با اشاره به آغاز مهلت نام نویسی از داوطلبان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد اعلام کرد: ثبت نام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمعه ۱۶ آذر آغاز شده است.

وی با توضیح اینکه پذیرش دانشجو در این مقطع بطور همزمان و با یک آزمون صورت می پذیرد اظهار کرد: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸ در تمام دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود و روز یکشنبه ۲۵ آذرماه پایان می‌یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید واجد شرایط عمومی و اختصاصی باشند که شرایط شرکت در آزمون نیز در سایت سازمان سنجش قابل مشاهده است و بر اساس مقررات هر یک از داوطلبان می‌توانند حداکثر در ۲ کدرشته امتحانی طبق ضوابط از رشته‌های امتحانی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام متقاضی شوند.

سالاری افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون ورودی ارشد و اولین مرحله بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در روزهای پنج‌شنبه ۵ و جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸ در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود، ه مچنین کارت شرکت در آزمون نیز دوم اردیبهشت‌ماه ۹۸ توزیع می‌شود.

وی تعداد رشته های ارشد واحد کرمان را بیش از یکصد و ده رشته عنوان کرده و تصریح کرد: داوطلبان میتوانند پس از شرکت در آزمون، رشته محل های مربوط به واحد کرمان را جهت پذیرش انتخاب نمایند.

جهت مشاهده لیست رشته های واحد کرمان به لینک زیر مراجعه نمایید:

لیست رشته های کارشناسی ارشد واحد کرمان