رئیس سازمان سما تأکید کرد؛

لزوم فکرپروری در مدارس کشور

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۳۱۰۷ اخبار واحد
معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما گفت: باید حفظ‌پروری در مدارس کشور به فکرپروری و مدرسه هم به صحنه عمل تبدیل شود.
لزوم فکرپروری در مدارس کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری‌توکلی ظهر امروز در جمع معاونان مدارس سما استان کرمان گفت: تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان آموزش‌وپرورش استان کرمان بسیار بی‌سابقه و رضایت‌بخش است و باید به یک الگوی کشوری تبدیل شود.

وی افزود: همه ما در راستای دستور مقام معظم رهبری باید مجری سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در مدارس سما باشیم و بیش‌ازپیش باید روی این سند کار شود.

رئیس سازمان سما با تأکید بر این موضوع که این سند مورد حمایت جدی مقام معظم رهبری است اظهار کرد: این سند تحول بنیادین توسط متخصصان و کارشناسان مجرب حوزه تعلیم و تربیت کشور تدوین و تنظیم‌شده است.

منظری‌توکلی عنوان کرد: باید حفظ‌پروری در مدارس کشور به فکرپروری و مدرسه به صحنه عمل تبدیل شود و اعتقاد داریم هر دانش‌آموز باید در مدرسه یک مهارت فنی و کاربردی را یاد بگیرد.

وی افزود: رئیس هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید زیادی بر یادگیری مهارت توسط دانش آموزان دارند و ما با جدیت این موضوع را در مدارس سما پیگیری می‌کنیم.

معاون سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هیچ جدایی بین سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی حس نمی‌شود خاطرنشان کرد: باید از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان ابزار توانمندسازی دانش‌آموزان بهره‌برداری کنیم.

منظری‌توکلی تصریح کرد: اعتقاد ما این است که از لحاظ فرهنگی و اقتصادی توجه به مدارس بازخورد بهتری خواهد داشت و آینده دانشگاه آزاد اسلامی در گرو موفقیت مدارس سما رقم خواهد خورد.

وی بیان کرد: باتوجه به افزایش جمعیت دانش آموزان کل کشور و کاهش نیروهای آموزش‌وپرورش در اثر بازنشستگی، مدارس سما می‌توانند به‌عنوان بهترین و قدرتمندترین بازوی اجرایی آموزش‌وپرورش به میدان بیایند.

رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیان اینکه جلسات متعدد با وزیر آموزش‌وپرورش داشته است عنوان کرد: انتظار آموزش‌وپرورش نیز همین است که ما با تمام توان به کمک نظام آموزشی کشور بشتابیم و در این موضوع قطعاً پیش‌قدم خواهیم بود.

منظری‌توکلی اظهار کرد: در یک سال گذشته ۱۸۰ مدرسه به مدارس سما اضافه‌شده است و با افزایش کمی و کیفی این مدارس بخشی از مشکلات آموزش‌وپرورش را برطرف خواهیم کرد.

وی گفت: در کنار مدارس باید دغدغه مهمی را که از طرف مقام معظم رهبری به ما ابلاغ‌شده را پیگیری کنیم که آموزش مهارت به دانش آموزان است و این موضوع مهم را با قاطعیت پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/