اسکندری‌زاده:

سما ازجمله بهترین مدارس با بالاترین استانداردهای آموزشی است

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۲ کد : ۱۳۱۰۹ اخبار واحد
مدیر اداره مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش‌وپرورش استان کرمان گفت: مدارس سما ازجمله بهترین مدارس با بالاترین استانداردهای آموزشی هستند.
سما ازجمله بهترین مدارس با بالاترین استانداردهای آموزشی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، فریبا اسکندری‌زاده ظهر امروز در جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان اظهار کرد: با توجه توان آموزشی و مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان شاهد پیشرفت‌های چشمگیر این دانشگاه و مدارس سما هستیم؛ اما انتظار داریم این مهم در سطح کشوری به بالاترین درجه برسد.

اسکندری‌زاده افزود: از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به‌دلیل حمایت‌های ابزاری و معنوی زیادی که از سازمان آموزش و پروش کرمان انجام می‌دهند کمال تشکر را داریم.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی مسئولان سازمان آموزش و پرورش از مدارس سما استان کرمان تصریح کرد: مدارس سما ازجمله بهترین مدارس با بالاترین استانداردهای آموزشی هستند که سازمان آموزش و پرورش نیز این‌گونه مدارس را می‌طلبد.

اسکندری‌زاده خاطرنشان کرد: هر فعالیتی باید در ابتدا با بهترین شکل ممکن انجام شود و مدارس سما نیز در زمینهٔ تحول حوزه آموزش کشور با جدیت خاصی بر پایه تعلیم و تربیت در حال فعالیت هستند.

مدیر اداره مدارس غیرانتفاعی آموزش‌وپرورش استان کرمان اظهار کرد: آموزش و پرورش می‌تواند در راستای بالا‌بردن توان و توسعه آموزشی مدارس سما گام‌های مؤثری بردارد و امیدواریم تعامل بین این مدارس و سازمان آموزش و پرورش بیش‌ازپیش شده و الگوی مناسبی برای سایر مدارس غیرانتفاعی شود.

وی با تأکید بر چشمگیربودن توان علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان‌کرد: از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی باید به بهترین جه در امر تعلیم و تربیت استان کرمان بهره‌مند شد تا سایه محرومیت آموزشی از استان برچیده شود.

اسکندری‌زاده گفت: باید هرچه سریع‌تر مدارس فنی و هنرستان‌های سما راه‌اندازی شوند تا بتوانیم نسل کارآفرین و توانمندی را به جامعه تحویل دهیم.

مدیر اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش استان کرمان مدرک‌محوری را عامل اصلی عقب‌ماندگی در حوزه اقتصاد و بیکاری در جامعه دانست و افزود: مهارت‌آموزی باید در همه مدارس و دانشگاه‌های کشور رونق بگیرد؛ چراکه ضعف در این مورد موجب عقب‌ماندگی کلی کشور در حوزه‌های مختلف خواهد شد.

اسکندری‌زاده ادامه داد: آمار بالای استقبال خانواده‌ها از مدارس سما نشان‌دهنده اعتماد آنان به این نوع سیستم آموزشی و رضایتمندی از امکانات این مدارس است.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲