برای نخستین‌بار صورت گرفت؛

حضور آموزشکده سما کرمان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فن‌بازار

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۵ کد : ۱۳۱۱۷ اخبار واحد
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان گفت: آموزشکده سما کرمان برای نخستین‌بار در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فن‌بازار این استان شرکت کرده است.
حضور آموزشکده سما کرمان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فن‌بازار

مجید خزاعی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فن‌بازار استان کرمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: این نمایشگاه همزمان با هفته پژوهش با حضور آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما کرمان، دانشگاه شهید باهنر کرمان، انجمن معدن، بنیاد نخبگان، انجمن رباتیک، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی و کاربردی، پارک علم و فناوری، مؤسسه آموزش عالی بم، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، آموزش و پرورش، دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید چمران، انجمن صنایع، پژوهشکده تولیدات گیاهی، انجمن نانو، جهاد دانشگاهی، استانداری و... در محل دانشگاه شهید باهنر کرمان افتتاح شده است.

وی افزود: بیشترین دستاوردهای پژوهشی ارائه شده از آموزشکده کرمان در بخش رباتیک و معماری است.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما کرمان گفت: این‌گونه نمایشگاه‌ها موجب تقویت انگیزه تحقیق و پژوهش است و از این پس مجموعه سما در سطح استان برنامه‌های بروز در تقویت بنیه پژوهشی و مهارتی دانشجویان و دانش‌آموزان را با جدیت بیشتر از پیش پیگیر خواهد بود.

انتهای پیام/۴۰۶۲