صالحی مطرح کرد:

برگزاری کرسی‌های ترویجی سرعت‌بخش پیشرفت علمی

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۸ کد : ۱۳۱۹۱ اخبار واحد
مسئول دفتر پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد کرمان، برگزاری کرسی‌های ترویجی را از عوامل سرعت‌بخش پیشرفت علمی و آرمان‌های این دانشگاه عنوان کرد.
برگزاری کرسی‌های ترویجی سرعت‌بخش پیشرفت علمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، افشین صالحی ظهر امروز در جلسه مبناشناسی انقلاب اسلامی در چارچوب همایش ظرفیت انقلاب اسلامی، کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی که با حضور حجت‌الاسلام علیمرادی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه معاونت فرهنگی سازمان مرکزی بخشی با عنوان پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب راه‌اندازی شده که در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، منویات مقام معظم رهبری و دغدغه‌های حوزه علوم اجتماعی فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی افزود: در همین راستا همایش کرسی‌های آزاد اندیشی، نقد و مناظره با حضور اساتید مطرح کشوری در واحد کرمان برگزار شد که مورد استقبال اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان قرار گرفت.

مسئول دفتر پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد کرمان تصریح کرد: بازخورد برگزاری همایش کرسی‌های نظریه‌پردازی بسیار خوب بود، به‌طوری‌که از سایر واحدهای استان کرمان برای برگزاری اینگونه همایش‌ها اظهار آمادگی و علاقمندی شد.

صالحی عنوان کرد: برگزاری کرسی‌های ترویجی موجب ترغیب اساتید نسبت به برگزاری کرسی‌های نقد و مناظره خواهد شد و پیشرفت علمی که آرمان اصلی دانشگاه است را سرعت می‌بخشد.

وی خاطرنشان کرد: حمایت‌های مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی چه در سطح کشوری و چه در سطح استانی نشان از آینده‌نگری و اهمیت پیشرفت کشور از منظر ایشان دارد.

مسئول دفتر پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد کرمان با تأکید بر اهمیت بالای برگزاری همایش ظرفیت انقلاب اسلامی، کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی یادآور شد: این همایش در تمام حوزه‌ها برگزار می‌شود و دستاوردهای نظام را در همه ابعاد و حوزه‌ها بررسی می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان افزود: این همایش بین‌المللی موضوعاتی از قبیل مبناشناسی و اهداف انقلاب اسلامی، فرهنگ و اجتماع، سیاست، امنیت و دفاع، اقتصاد، صنعت، کشاورزی، آموزش و تحقیقات و همچنین چالش‌های پیش‌روی انقلاب را دربرخواهد گرفت.

انتهای پیام/۴۰۷۸/