بابایی مطرح کرد:

ترویج استفاده از سبزیجات و میوه در سبد غذایی دانشجویان

۱۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۱۳۱۹۳ اخبار واحد
تعداد بازدید:۱۶۴
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: محوریت برگزاری جشنواره سالاد و دسر سالم، ترویج استفاده از سبزیجات و میوه در سبد غذایی دانشجویان است.
ترویج استفاده از سبزیجات و میوه در سبد غذایی دانشجویان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، جشنواره و مسابقه سالاد و دسر سالم ویژه دانشجویان دختر خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.

حجت بابایی در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: در راستای ارتقای سطح سلامت دانشجویان و قرار گرفتن این موضوع به عنوان محور تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های دیابت، قلبی و عروقی، فشارخون و سرطان، جشنواره سالاد و دسر سالم در محل خوابگاه دانشجویان دختر واحد کرمان برگزار شد.

وی با اشاره به نقش تغذیه سالم در بهبود سلامت افراد جامعه افزود: با توجه به اینکه تغذیه صحیح ارتباط مستقیمی با روان و روح سالم دارد، دانشجویان دختر که در آینده مادران جامعه می‌شوند باید این نوع تغذیه را در الگوی مصرف خانوار بگنجانند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان تصریح کرد: ملاک انتخاب سالاد و دسر برتر از دیدگاه کارشناسان و داوران این مسابقه طعم، مزه، نوع پخت، تزئین، خلاقیت، مرقون و به‌صرفه بودن است و محوریت اصلی برگزاری جشنواره، ترویج استفاده از سبزی و حبوبات و میوه در سبد غذایی دانشجویان است.

در پایان این مراسم و پس از امتیاز داوران به شرکت‌کنندگان برتر جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/


نظر شما :