منظری توکلی:

مردم به‌صورت شفاف از هزینه‌های مالی دانشگاه آزاد مطلع می‌شوند

۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۰ کد : ۱۳۱۹۴ اخبار واحد
رئیس مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از این به بعد مردم می‌توانند به‌صورت شفاف از هزینه‌های مالی دانشگاه آزاد اسلامی و شهریه‌های پرداختی دانشجویان مطلع شوند.
مردم به‌صورت شفاف از هزینه‌های مالی دانشگاه آزاد مطلع می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری‌توکلی ظهر امروز در هفدهمین جلسه هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان اظهار کرد: حادثه از دست دادن جوانان و دانشجویان مستعد کشورمان در دانشگاه علوم و تحقیقات داغی فراموش‌نشدنی بر دل ما بر جا گذاشت و باید یاد و خاطره این عزیزان را زنده نگهداریم.

وی با بیان اینکه عملکرد بیش از ۴۰۰ واحد این دانشگاه بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان با بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دانشجو، سی هزار عضو هیئت‌علمی و براساس آخرین آمار در مجموع بالاتر از بسیاری از دانشگاه‌های معتبر کشور قرار دارد.

رئیس مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: مدیریت چنین دانشگاه بزرگ و توانمندی نیازمند تعامل با نخبگان برجسته در زمینه‌های مختلف است.

منظری‌توکلی با تأکید بر اینکه تدبیر دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی بر شفافیت مالی دانشگاه آزاد اسلامی متمرکز شده است، تصریح کرد: برای نخستین بار در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی از حسابرس مستقل برای بررسی صورت‌های مالی دانشگاه را برعهده دارند.

وی افزود: از این به بعد تمام مردم می‌توانند به‌صورت شفاف از هزینه‌های مالی دانشگاه آزاد اسلامی و شهریه‌های پرداختی دانشجویان مطلع شوند که این موضوع یکی از مطالبات مهم و اساسی خانواده‌های دانشجویان قلمداد می‌شد.

رئیس مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی با بیان نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد رفع مسائل جامعه توسط دانشگاه‌ها اظهار کرد: دیدگاه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بر این است که درآمدهای غیر شهریه‌ای را افزایش دهیم تا اتکا ما به شهریه کم شده و بتوانیم با خیال آسوده‌تری نسبت به پژوهش و رفع مشکلات مردم گام برداریم.

منظری‌توکلی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند یکی از اهرم‌های توانمند دانشگاه محسوب شوند و مسیری هموار برای اشتغال جوانان به وجود آورند که یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از این شرکت‌ها است.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۷۱/