با صدور پیامی؛

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت

۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۳ کد : ۱۳۱۹۶ اخبار واحد
دکتر حمدالله منظری توکلی با صدور پیامی به‌مناسبت ولادت حضرت زینب(س) این روز را به تمامی پرستاران، بهورزان و دانشجویان این رشته تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، دکتر حمدالله منظری توکلی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان طی پیامی به‌مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، این روز را به تمامی پرستاران و دانشجویان رشته پرستاری تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم جمادی الاولی، سالروز ولادت پرچمدار نهضت ابا عبدالله الحسین (ع) حضرت زینب کبری (س) بنام روز پرستار نامگذاری شده است. اسوه صبر و بردباری و اقتدار و شهامت که تاریخ نظیر آن را به خود ندیده است. این نام‌گذاری بسیار مفهومی است چرا که با ادای چند کلمه دنیایی از مفاهیم منتقل و تصویرسازی شده، و برای زحمت‌کشان این حوزه خط و مشی، هدف و الگویی مناسب ارائه می‌شود، چنانکه شاید برای بیان آنها به چندین روز زمان نیاز باشد.

با این نام‌گذاری واژه پرستار تقدسی ویژه یافته است، پرستاران رسالت دارند زینب وار، با صبر و حوصله، هر نوع ناملایمت را بر دوش بکشند، که البته اجر آن هم بسیار است حضرت رسول اکرم می‌فرمایند: هر کس یک شبانه روز بیماری را پرستاری نماید خداوند او را با ابراهیم خلیل محشور می‌نماید.

اینجانب، ولادت باسعادت بزرگ بانوی صبر و استقامت، اسوه نیکی‌ها و دل‌های زخم‌دیده، حضرت زینب (س) و روز پرستارو بهورز را به یکایک پرستاران و منادیان ایمان و انسانیت بالاخص همکاران فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان و دانشجویان گرامی این رشته، صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برای تمامی زحمتکشان این عرصه، ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

حمدالله منظری توکلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان