دکتر حمدالله منظری توکلی:

اهمیت توسعه علمی در اقتدار کشور

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۳۲۴۹ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: در چهلمین سال پیروزی انقلاب می‌توانیم اهمیت توسعه علمی را در حفظ اقتدار کشور مشاهده کنیم
اهمیت توسعه علمی در  اقتدار کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج که در محل سالن پورسینای مرکز آموزش مداوم جامعه پزشکی کرمان برگزار شد، اظهار کرد: چهار کارگروه در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و معدن، بهداشت و سلامت و علوم انسانی در خانه نخبگان علمی بسیج استان کرمان راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه دین مبین اسلام براساس علم پایه‌گذاری شده است، اضافه کرد: اسلام به عنوان مکتب و دینی جهانی اولین سخنان خود را براساس علم و دانش مطرح کرده است که به نوعی نشان‌دهنده جایگاه والای دانش در میان مسلمانان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان عنوان کرد: پیامبراکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) بارها مردم را به یادگیری علم دعوت کرده‌اند و در این زمینه احادیث و روایات بسیار زیادی بر جای مانده است.

منظری توکلی با ذکر آیاتی درباره اهمیت و جایگاه علم در قرآن کریم یادآور شد: علم سبب اقتدار ملت‌ها خواهد شد و در روایتی از امیرالمومنین حضرت علی (ع) تأکید شده است که علم سلطان و قدرت‌آفرین است.

وی توضیح داد: کلید موفقیت‌ها علم خواهد بود و خداوند نیز با علم خود به دنیا و همه موجودات احاطه دارد و براساس علم بیکران الهی، جهان خلقت شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر اینکه در دوران کنونی، اسلام حرف اول را در جهان می‌زند و باید حقانیت این دین مبین با علم به جهانیان روشن شود، ادامه داد: اقتدار انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران، ثمره علم و فناوری است که توسط جوانان غیور این سرزمین و به تاسی از ولی امر مسلمین شکل گرفته است.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان متذکر شد: علم نباید صرفاً آموزش باشد، بلکه باید پژوهش‌های ما به فناوری و ثروت تبدیل شود تا بتواند در دنیای کنونی حرفی برای گفتن داشته باشد و مشکلات جامعه را یرطرف کند.

منظری توکلی با تأکید بر اینکه در حال حاضر دیگر کسب‌وکارهای قدیمی و فیزیکی پاسخگوی نیاز شهروندان نیست، افزود: یکی از جنبه‌های علم و فناوری توجه به استارت‌آپ‌ها و حمایت از ایده‌های خلاقانه و نو است تا براساس ایده‌های جدید بتوانیم برای کشور ثروت‌افزایی کنیم.

وی تأکید کرد: سیاست‌های ابلاغی کلی مقام معظم رهبری در زمینه علم و فناوری در ۶ فصل ارائه شده و جوانان باید در راستای به ثمر رساندن سیاست‌های ولایت فقیه در این مسیر قدم بردارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان یادآور شد: دانشگاه‌های کشور، بسیجیان، آموزش و پرورش و همه نخبگان باید راست قامت در این مسیر ایستاده و با همتی جهادگونه در راه رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی تلاش کنیم.

منظری توکلی با اشاره به اینکه در حال حاضر جز رتبه‌های برتر علم و فناوری در منطقه هستیم، تصریح کرد: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید به صورت جهادی علم را گسترش دهیم تا به نوعی به مرجعیت علمی در جهان تبدیل شویم و تا سال ۱۴۰۴ این اتفاق مهم صورت پذیرد.

وی تشریح کرد: پیشرفت علمی و ارتقای جایگاه علمی کشور از برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است و در چهلمین سال پیروزی انقلاب می‌توانیم اهمیت توسعه علمی را در حفظ اقتدار کشور مشاهده کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب ساختارهای علمی و آموزشی گذشته را پاسخگوی سیاست‌ها و نیازهای علمی کشور نمی‌دانند و باید در این زمینه تلاش مضاعفی صورت پذیرد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/