سعیدی خبر داد:

صدور ۲ محصول دانش‌بنیان به عراق

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۸ کد : ۱۳۲۵۴ اخبار واحد
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: دو محصول دانش‌بنیان به نام‌های کیت سیتوکین و DNA علاوه بر مصارف داخلی به عراق نیز صادر می‌شوند.
صدور ۲ محصول دانش‌بنیان به عراق

علی سعیدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با اشاره به دفاع از ایده توربین‌های بادی در جلسه دفاعیه این هسته اظهار کرد: محصولات عرضه شده مرکز رشد واحد کرمان در اولین نمایشگاه فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت تجهیزات پزشکی به عنوان محصولات برتر انتخاب شدند. کیت اندازه‌گیری سیتوکین‌ها از شرکت کارمانیا پارس‌ژن محصول برتر سطح اول و کیت استخراج DNA از همین شرکت به‌ عنوان محصول برتر سطح دوم دست یافته است و اکنون این محصولات در مرحله تولید و تجاری‌سازی قرار دارند.

وی با اشاره به صادرات این محصولات به کشور عراق علاوه بر مصارف داخلی افزود: تولیدکننده این محصولات شرکت دانش‌بنیان کارمانیا پارس ژن از دستاوردهای مرکز رشد واحد کرمان محسوب می‌شود و از برترین خدمات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به شمار می‌آید.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۷ هسته و واحد فناور در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/