نتایج کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد/ آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان از ۳۰ بهمن

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۴ کد : ۱۳۲۶۷ اطلاعیه های دانشجویی
نتایج دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، نتایج دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره می توانند در روزهای سه شنبه ۳۰ بهمن و چهارشنبه ۱ اسفند به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده اند، مراجعه کنند.

همچنین پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط می توانند راهنمای ثبت نام که در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس sanjesh.iau.ac.ir قرار گرفته است را مطالعه نمایند .

انتهای پیام /