به گزاش روابط عمومی:

کسب افتخار عضو هیئت علمی واحد کرمان در جشنواره نانو دانشگاه آزاد اسلامی

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۳۲۹۷ اخبار واحد
کسب افتخار عضو هیئت علمی واحد کرمان در جشنواره نانو دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان کتاب دکتر محمدمهدی فروغی عضو هیئت علمی تمام وقت گروه شیمی واحد کرمان به‌عنوان کتاب برگزیده و برتر نانو شیمی در جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۷ انتخاب شد.

دکتر فروغی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته ۳ کتاب و بیش از ۱۰ مقاله در زمینه نانو فناوری از این عضو هیئت علمی به‌نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان منتشر شده است اظهار داشت: جشنواره فناوری نانو با هدف شناسایی قابلیت‌های واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نانوفناوری، حمایت از توسعه علم، فناوری و تجاری‌سازی محصولات نانو، هدایت و تشویق واحد‌های دانشگاهی و پژوهشگران به‌سمت این عرصه نوین علمی هر ساله برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است که این پژوهشگر واحد کرمان در سال جاری موفق به تهیه و ساخت حسگر الکتروشیمیایی با نانو برگهای اکسید مس دوپه شده با فلز لانتان جهت اندازه گیری همزمان داروهایی کدئینی مانند استامینوفن و ترامادول شده و نتایج این پژوهش در یکی از بهترین مجلات بین المللی ISI الکتروشیمی با نام Sensors and Actuators B: Chemical با ضریب تاثیر ۶۷/۵ (IF=5.67 (در ژانویه ۲۰۱۹ به چاپ رسیده است.