دکتر حمدالله منظری توکلی مطرح کرد:

پیشگامی دانشگاه آزاد در حمایت از نخبگان و طرح‌های ایده‌محور

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۰ کد : ۱۳۲۹۸ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی را پیشگام در حمایت از نخبگان و طرح‌های ایده‌محور معرفی کرد.
پیشگامی دانشگاه آزاد در حمایت از نخبگان و طرح‌های ایده‌محور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی ظهر امروز در همایش طرح استعدادیابی و توان‌افزایی راهبران کارآفرین آینده که با حضور عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در تالار پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد، اذعان کرد: همه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مدارس سما را راه‌اندازی کرده‌اند و همکاران ما در این مدارس حدود ۶ هزار دانش‌آموز را به‌عنوان مدیران آینده پرورش می‌دهند.

وی جایگاه استارت‌آپ‌ها را در تعیین جایگاه اقتدار کشورها مهم ارزیابی کرد و افزود: به‌دلیل تغییر ماهیت علوم و دانشگاه‌ها که از آموزش‌محوری به سوی مولدمحوری پیش می‌روند، باید پژوهش‌های ما نیز به فناوری، ثروت و اشتغال تبدیل شود تا بتوانیم بین کشورهای پیشرفته جهان قرار بگیریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی موجب سنجش خلاقیت، هوش و کارآفرینی نوجوانان و جوانان خواهد شد و مفتخریم که دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه حمایت از نخبگان و طرح‌های ایده‌محور پیشگام است.

منظری‌توکلی عنوان کرد: علم را باید به انسان‌های علاقه‌مند، بااستعداد و عملگرا منتقل کرد در غیر اینصورت علم‌آموزی آفت محسوب می‌شود و ضربه‌های جبران‌ناپذیری را برای جامعه به‌دنبال خواهد داشت.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با یادآوری معیارهای جهانی یونسکو در زمینه یادگیری علوم خاطرنشان کرد: علوم باید برای دانستن، به‌کار بردن و انجام‌دادن در زندگی اجتماعی به کار برده شود تا زمینه پیشرفت و تعالی جوامع انسانی شود.

منظری‌توکلی اظهار کرد: اگر انسان‌ها خود را بشناسند و شاهد و ناظر رفتار خود باشند، می‌توانند خود را کنترل و ارزیابی کنند تا در راستای موفقیت‌ها و اصلاح امور جامعه رفتارهای مناسب‌تری از خود نشان دهند.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/365472 مراجعه فرمایید

انتهای پیام/۴۱۰۳/