حجت‌الاسلام انصاریان مطرح کرد:

اهمیت نقش هنرمندان و شاعران در ترویج اندیشه‌های دینی و الهی

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۸ کد : ۱۳۳۰۲ اخبار واحد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان کرمان نقش هنرمندان و شاعران را در ترویج اندیشه‌های دینی و الهی بسیار بااهمیت دانست.
اهمیت نقش هنرمندان و شاعران در ترویج اندیشه‌های دینی و الهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حجت‌الاسلام حمید انصاریان صبح امروز در نخستین همایش شعر فاطمی که با حضور داوران، دانشجویان کرمانی از دانشگاه‌های مختلف استان و شرکت‌کنندگان در تالار دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد، اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) بنا به روایت پیامبر اکرم (ص) یک انسان جامع و کامل بود و پرداختن به این شخصیت کم‌نظیر باید با توجه خاص به همه ابعاد شخصیتی ایشان همراه باشد.

وی افزود: شعر موضوع نیاز دارد و برای سرودن شعر خوب باید یک فضیلت از حضرت زهرا (س) سوژه قرار گیرد و پیرامون آن اشعاری خلق شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامیاستان کرمان با تأکید بر این موضوع که در مورد شخصیت حضرت زهرا (س) درباره موضوعات محدود و به‌خصوص مصائب ایشان شعر سروده شده است، تصریح کرد: ابعاد شخصیتی این بزرگوار به حدی گسترده است که می‌توان هزاران مقاله و شعر در حوزه‌های مختلف و مورد نیاز جامعه امروز تهیه و در جامعه ترویج کرد.

انصاریان گفت: موضوعاتی از قبیل جلوه‌های بندگی، توصیف بعضی از ادعیه، انس با قرآن، انفاق در راه خدا و عشق به نماز را می‌توان از زندگی حضرت زهرا (س) رمزگشایی کرد و سرلوحه خلق آثار هنری قرار داد.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان خاطرنشان کرد: نقش این بانوی بزرگوار در ادامه و تبیین مسیر الهی پیامبر اکرم (ص) و مبارزه با خرافه‌گرایی اعراب جاهلیت از فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی ایشان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به این موضوع که دفاع از عفاف و حجاب از اصلی‌ترین فعالیت‌های این بزرگوار است، عنوان کرد: در حوزه نقش زنان در خانواده و اجتماع می‌توان به سیره حضرت زهرا (س) مراجعه و الگوبرداری مناسبی را انجام داد و در همین زمینه آثار ادبی و اشعار فاخری را ارائه کرد.

انصاریان اظهار کرد: جوانان و هنرمندان باید ذوق و قریحه هنری خود را در مسیر الهی و معنوی سوق داده و بتوانند در راه گسترش اندیشه‌های دینی پیامبر و ائمه گام بردارند.

وی با مهم دانستن نقش هنرمندان و شاعران در ترویج اندیشه‌های دینی و الهی گفت: موضوعاتی که نیاز جامعه امروز ما محسوب می‌شوند باید اولویت اصلی هنرمندان قرار گیرد و بر اساس آن فضیلت‌ها را در جامعه گسترش و ترویج داد.

در ادامه این مراسم تعدادی از شاعران مطرح دانشگاه‌های استان کرمان به ارائه اشعار خود پرداخته و در پایان از اشعار برگزیده تجلیل شد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/