تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به مناسبت فرارسیدن نوروز علوی

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۶ کد : ۱۳۳۰۷ اخبار واحد
پیام دکتر حمدالله منظری توکلی به مناسبت فرا رسید عید سعید نوروز
تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به مناسبت فرارسیدن نوروز علوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دکتر حمدالله منظری توکلی طی پیامی فرارسیدن عید سعید نوروز را تبریک گفت؛ در متن این پیام آمده است:

یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

بهار آیتی از رحمت الهی است که جلوه‌ای از بهشت را در دیده مشتاقان تداعی می‌کند، این‌جانب ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت امام علی (ع) مظهر عدالت و مردانگی، الگوی شهامت و دیانت و بزرگداشت مقام پدر، فرارسیدن بهار شکوهمند علوی را که هنگامه‌ی تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است به جامعه دانشگاهی به‌ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان استان کرمان تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم با یاری ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم (عج) و با پیروی از فرمایشات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و بهره‌گیری از توانمندی‌های شایسته خویش در مسیر خدمت به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سربلند باشید.

توفیق روزافزون دانشگاهیان عزیز را همراه با انسجام کاری، همدلی، همفکری و هم‌افزائی و سالی پربرکت برای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی از درگاه قادر متعال خواستارم.

دکتر حمدالله منظری توکلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان