منظری توکلی عنوان کرد:

تأکید بر فقرزدایی و حضور اردوی جهادی دانشگاه آزاد در مناطق محروم

۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۴ کد : ۱۳۳۱۰ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بر ضرورت فقرزدایی و حضور اردوهای جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق محروم تأکید کرد.
تأکید بر فقرزدایی و حضور اردوی جهادی دانشگاه آزاد در مناطق محروم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، رئیس دانشگاه آزاد استان کرمان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان کرمان، فرمانده بسیج دانشجویی استان کرمان و نماینده خیّرین و ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی شب گذشته از مناطق محروم جازموریان بازدید کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی، فقرزدایی و حضور پررنگ اردهای جهادی دانشگاه آزاد اسلامی مورد تأکید رئیس هیئت‌امنا و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار کرد: دکتر ولایتی بر ضرورت محرومیت‌‌زدایی و حضور پررنگ و جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق محروم خصوصاً منطقه جازموریان تأکید بسیاری دارد و شخصاً فعالیت‌های جهادی این منطقه را پیگیری می‌کند.

حمدالله منظری توکلی افزود: منطقه جازموریان دارای ۲۴ روستا شامل ۷۲۷ خانوار است که ۳۰۰ خانوار آن زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی قرار دارند و ۴۰۰ خانوار دیگر نیز در شرف قرار گرفتن زیرپوشش کمیته امداد هستند.

وی با اشاره به شکل‌گیری کارگروهی با نظارت رئیس هیئت‌امنا و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون و مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه برای بهبود برنامهریزی و اقدام در این منطقه بیان کرد: در ذیل این کارگروه کمیته‌های مرتبط طراحی شده است که در آن رئیس دانشگاه آزاد استان کرمان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، امام جمعه منطقه جازموریان، مسئول کمیته امداد امام خمینی جازموریان، فرمانده بسیج دانشجویی استان کرمان، مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان کرمان و نماینده خیّرین و ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی حضور فعال دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ادامه داد: در این بازدید از سازه‌ها و ساختمان‌هایی که توسط خیّرین و دانشجویان اردوهای جهادی در حال ساخت بودند بازدید شد و تسریع این اقدامات مورد بررسی قرار گرفت.

منظری توکلی توضبح داد: ۳۰۰ بسته حمایتی از طرف کمیته امداد و ۷۰۰ بسته و بیش از ۴۰۰ گونی آرد توسط خیّرین آماده شده که قرار است این کمک‌ها تداوم داشته باشد و مقرر شد با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و واحدهای جیرفت و کهنوج این اقلام توزیع شود.

وی یادآور شد: حدود هفت نفر از اهالی این منطقه نیاز به رسیدگی‌های پزشکی تخصصی دارند که مقرر شده این عزیزان به جیرفت انتقال یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان متذکر شد: در صورتی که نیاز پزشکی این عزیزان در کرمان برطرف نشود با هماهنگی‌های انجام شده توسط رئیس هیئت‌امنا و هیئت مؤسس به تهران منتقل خواهند شد.

منظری توکلی با اشاره به تأکید مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به انجام امور فرهنگی در این منطقه گفت: دکتر نصیری تأکید خاص به انجام امور فرهنگی خصوصاً ایجاد شادی برای کودکان این منطقه داشته‌اند که در این راستا توسط دانشجویان اردوهای جهادی سدر چندین مرحله جشن سال نو و اکران فیلم‌های سینمایی برای کودکان این منطقه برگزار شده است.

fرای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/370363 مراجعه فرمایید

انتهای پیام/۴۰۷۸/